River West: Back to School γιορτή παρέα με την Bluey

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη back to school γιορτή με αγαπημένους ήρωες και ατέλειωτο παιχνίδι!

River West

Στο River West η επιστροφή στο σχολείο γίνεται παιχνιδάκι! Τις Πέμπτες και τις Παρασκευές 29-30 Αυγούστου, 5-6 Σεπτεμβρίου και 12-13 Σεπτεμβρίου, οι μικροί μας επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη τους Bluey, στο καταπράσινο Αμφιθέατρο του River West Open! 

Η μικρή ηρωίδα έρχεται με πολλές και διασκεδαστικές δράσεις: παραστάσεις και μοναδικές ευκαιρίες για φωτογραφίες, για να απολαύσουν τα παιδιά ακόμα περισσότερο την παρέα με το πιο χαριτωμένο μπλε σκυλάκι των παραμυθιών!

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν σύντομες παραστάσεις με πρωταγωνίστρια την μικρή Bluey, ενώ στην συνέχεια, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

Και φυσικά, η διασκέδαση δεν σταματάει εδώ! Ο καταπράσινος εξωτερικός χώρος του River West Open είναι ιδανικός για να χαλαρώσουν οι γονείς, ενώ τα παιδιά θα μπορέσουν να παίξουν με ασφάλεια και να απολαύσουν τη φύση.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όλες τις αγορές τους για τη νέα σχολική χρονιά! Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη τεχνολογίας, σχολικός και οικιακός εξοπλισμός και τόσα πολλά άλλα, όλα συγκεντρωμένα και όλα σε προσιτές τιμές.

Και μετά από τις αγορές και τη διασκέδαση, τί καλύτερο από μια στάση σε ένα από τα εστιατόρια του River West για ένα δροσιστικό ποτό, ένα γευστικό φαγητό ή ένα λαχταριστό γλυκό;

Είτε θέλετε να χαλαρώσετε μόνοι σας, είτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, είτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, το River West σας περιμένει για μια αξέχαστη back to school εμπειρία!

#RiverWestOpen #BackToSchool #RiverWest #Back2School #RiverWestBack2School #Bluey #ΔωρεάνΕκδηλώσεις #Παιχνίδι #Διασκέδαση #Αγορές #ΝέαΣχολικήΧρονιά #Εστιατόρια #Φαγητό #Ποτό #Γλυκό #Οικογένεια #RiverWestBluey  #RiverWestforKids

Πληροφορίες:
Πότε: 29-30 Αυγούστου, 17.00-21.00
5-6 Σεπτεμβρίου, 17.00-21.00  
12-13 Σεπτεμβρίου, 17.00-21.00 
Πού: Αμφιθέατρο: Meet & greet, φωτογράφιση  & παραστάσεις
Συμμετοχή: Δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε το website του River West: https://riverwest.gr/el/

*Για τη συμμετοχή στις δράσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Vans γεφυρώνει το παρελθόν και το παρόν με τη νέα καμπάνια ‘Always Out There’

Με έμπνευση από το τότε και σχεδιασμένο για το σήμερα, η Vans συνδυάζει το στυλ της δεκαετίας των 00s με τον μοντέρνο σχεδιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/09/2024

Tο premium ρούμι "Don Papa Rum" ταξίδεψε στο νησί των ανέμων σε ένα μαγευτικό τριήμερο με celebrities & influencers από όλο τον κόσμο!

Σε ένα συναρπαστικό "Global Sugarlandia Event" στην Μύκονο γεμάτο tropical διάθεση, συναντήθηκαν επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν μαζί για να απολαύσουν την εμπειρία του "Don Papa Rum", του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την ‘’The Sky Spirits Company’’.

Festival Alzheimer 2024: Στις 14 και 15 Σεπτεµβρίου δίνουµε το σωστό στίγµα για την άνοια

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer 2024.

Η Lidl Ελλάς δίνει νέα ζωή σε φρούτα και λαχανικά με τη σακούλα "Επίλεξέ με"

Με μια νέα πρωτοβουλία, η Lidl Ελλάς καλεί όλους τους πελάτες της να επιλέξουν τη σακούλα "Επίλεξέ με" και να συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές.