Inalan: Γρήγορο και οικονομικό internet για φοιτητές

Inalan

Τα φοιτητικά πακέτα της Inalan είναι ήδη διαθέσιμα και θα ισχύουν μέχρι 30/09! Πριν επιλέξεις το νέο σου φοιτητικό σπίτι, φρόντισε να διασφαλίσεις ότι θα έχεις την καλύτερη δυνατή σύνδεση στο Internet. Αν θες να "σερφάρεις" γρήγορα, τότε πριν νοικιάσεις το νέο σου φοιτητικό σπίτι, ρώτα αν έχει INALAN!

Κατανοώντας τη σημασία ενός αξιόπιστου και ταχύτατου Internet για τους φοιτητές, η Inalan, προσφέρει δύο ειδικά σχεδιασμένα πακέτα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Διαθέσιμα Πακέτα:

  • 1Gbps Student: Μόνο με 28€/μήνα
  • 200Mbps Student: Μόνο με 14€/μήνα

Αυτά τα πακέτα εξασφαλίζουν απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, ιδανικές για όλες τις διαδικτυακές ανάγκες των φοιτητών, από μαθήματα και εργασίες μέχρι streaming και gaming.

Με την Inalan, οι φοιτητές μπορούν να απολαμβάνουν άμεση και αξιόπιστη σύνδεση, στηριγμένη στην κορυφαία τεχνολογία και υποδομή της εταιρείας. Η συμμετρική ταχύτητα για upload και download δεδομένων εγγυάται την ίδια εξαιρετική ποιότητα σύνδεσης τόσο για τη λήψη όσο και για την αποστολή δεδομένων. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι τα πακέτα αυτά προσφέρονται χωρίς δέσμευση συμβολαίου, δίνοντας στους φοιτητές την ελευθερία να επιλέξουν χωρίς υποχρεώσεις.

Inalan

Η Inalan κατανοεί πόσο σημαντικό είναι για τους φοιτητές να έχουν πρόσβαση σε γρήγορο και αξιόπιστο Internet, ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι βασικό στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τα νέα αυτά φοιτητικά πακέτα, διασφαλίζουν ότι κάθε φοιτητής θα έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία Internet σε προσιτές τιμές. Τα πακέτα αυτά είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για νέες συνδέσεις και μόνο με την επίδειξη πάσου ή βεβαίωσης εγγραφής Ελληνικού Πανεπιστημίου από τον φοιτητή. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Inalan.

Με αφοσίωση στην καινοτομία και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, η Inalan συνεχίζει να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής, καθιστώντας την μία από τις κορυφαίες επιλογές για συνδέσεις Internet στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Lidl Ελλάς παραμένει σταθερά κοντά στην οικογένεια και στους καταναλωτές

Με άμεσες και μόνιμες μειώσεις τιμών σε πάνω από 160 προϊόντα βασικής ανάγκης έως και -50% υπογραμμίζεται η ηγετική θέση της εταιρείας στο να προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για τις καθημερινές τους αγορές.

Νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πάρο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνει το δίκτυό της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού και όφελος αγοράς 10%.

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Η ultra – premium τεκίλα Don Julio, η No1 τεκίλα στο Μεξικό, επεκτείνει το portfolio της με το λανσάρισμα της Don Julio Rosado.