Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

Samsung Λευτέρης Πετρούνιας

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του ιστορικού χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024", γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος αθλητής που κατακτά τρία μετάλλια σε τρεις διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες (Ρίο 2016, Τόκιο 2020 και Παρίσι 2024) στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Greece δήλωσε σχετικά: "Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον Λευτέρη για το ιστορικό αυτό μετάλλιο. Η επιμονή, η σκληρή δουλειά και το ανοιχτό πνεύμα τον οδήγησαν σε αυτήν τη σπουδαία διάκριση και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και να εμπνέει με το παράδειγμά του τις επόμενες γενιές αθλητών".

Συγχαρητήρια Λευτέρη!

#OpenAlwaysWins #TeamSamsungGalaxy

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Η ultra – premium τεκίλα Don Julio, η No1 τεκίλα στο Μεξικό, επεκτείνει το portfolio της με το λανσάρισμα της Don Julio Rosado.

Η Samsung Electronics και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) παρουσιάζουν τη νέα ψηφιακή Ολυμπιακή Κοινότητα για το Παρίσι 2024, και όχι μόνο, "Together for Tomorrow, Enabling People"

Βοηθά τους νέους σε όλο τον κόσμο να εμπλακούν στο Ολυμπιακό Κίνημα, με βάση προγράμματα που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον, μέσω της τεχνολογίας.

Δύο θεαματικά events με Mataroa και Baba Au Rum στο The Romanos Resort

To πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό Premium Gin υποδέχεται το διάσημο Ελληνικό Bar σε ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στην Costa Navarino.