Τι κάνουν δύο τεράστια ποτήρια Aperol στην Αθηναϊκή Ριβιέρα;

Aperol

Λίγο πριν τη μεγάλη εξόρμηση του φετινού καλοκαιριού, δύο τεράστια ποτήρια με δροσερό Aperol Spritz, κάνουν μία pop-up εμφάνιση στο τραμ που διασχίζει την παραλιακή, για να μεταφέρουν τα πιο όμορφα, θετικά vibes και να ευχηθούν σε όλους καλές διακοπές!  

Το Aperol, το διάσημο ιταλικό aperitivo, βάφει με χρώμα πορτοκαλί την Αθηναϊκή Ριβιέρα και μας μεταφέρει στα πορτοκαλί ηλιοβασιλέματα, που είναι ο ορισμός του καλοκαιριού.

Aperol

Δείτε περισσότερα εδώ.

Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, ξεγνοιασιά,  στιγμές χαλάρωσης και χαρούμενων αναμνήσεων με τους αγαπημένους σου. 

Το να απολαμβάνεις όμως ένα δροσερό Aperol Spritz  στο ηλιοβασίλεμα, είναι ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 

Καλές διακοπές σε όλους!
#AperolSpritz #JoinTheJoy
@aperolspritzofficial 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/08/2024

Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Η ultra – premium τεκίλα Don Julio, η No1 τεκίλα στο Μεξικό, επεκτείνει το portfolio της με το λανσάρισμα της Don Julio Rosado.

Η Samsung Electronics και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) παρουσιάζουν τη νέα ψηφιακή Ολυμπιακή Κοινότητα για το Παρίσι 2024, και όχι μόνο, "Together for Tomorrow, Enabling People"

Βοηθά τους νέους σε όλο τον κόσμο να εμπλακούν στο Ολυμπιακό Κίνημα, με βάση προγράμματα που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον, μέσω της τεχνολογίας.

Δύο θεαματικά events με Mataroa και Baba Au Rum στο The Romanos Resort

To πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό Premium Gin υποδέχεται το διάσημο Ελληνικό Bar σε ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στην Costa Navarino.