Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Η ultra – premium τεκίλα Don Julio, η No1 τεκίλα στο Μεξικό, επεκτείνει το portfolio της με το λανσάρισμα της Don Julio Rosado.

Don Julio Rosado

Η νέα premium τεκίλα Don Julio Rosado είναι μια εξαιρετικά μοναδική reposado τεκίλα με μια λεπτή ροζ απόχρωση και γλυκές νότες καρύδας, αποξηραμένων φρούτων και καραμέλας. Λεία όπως καμία άλλη, αποτελεί την κατάλληλη προσθήκη σε κάθε συνάντηση με τα αγαπημένα πρόσωπα, ανάμεσα στα πάρτι και στις στιγμές διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού. Η Rosado μάς συστήνεται ως μια τεκίλα ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας μια επιλογή υψηλής ποιότητας, δροσιάς και απόλαυσης.

Το επίσημο λανσάρισμα της Rosado, που περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της τεκίλα, πραγματοποιήθηκε στον ultimate pink party προορισμό στην Ίμπιζα, σε ένα διήμερο γεμάτο μοναδικές στιγμές στα πιο hot spots του νησιού. Η Μαρίνα Βερνίκου, η Σουζάνα Κεγγίτση και η Χρυσάνθη Κουρούπη ήταν οι 3 content creators από την Ελλάδα που διασκέδασαν στα δημοφιλή bars της Ίμπιζας, απολαμβάνοντας την Rosado σκέτη, με πάγο και σε spritz. 

Η Don Julio Rosado είναι μια τεκίλα reposado που ξεχωρίζει για την παλαίωσή της σε βαρέλια κρασιού Ruby Port από την περίφημη οινοπαραγωγική περιοχή Duero, στη βόρεια Πορτογαλία. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική τεκίλα reposado, με ένα απαλό ροζ χρώμα και ένα γευστικό προφίλ πλούσιο σε γεύση, που περιλαμβάνει γλυκές νότες από ξηρά κόκκινα φρούτα και καραμέλα.

Η ιστορία αυτής της μοναδικής τεκίλα είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι έκανε. Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής τεκίλα, της Don Julio. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργάζονταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας την δεξιοτεχνία ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην τεκίλα για πάντα. Η Νο1 premium tequila στο Μεξικό, είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους. Το spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές, αλλά και εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς.

Η Don Julio Rosado θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε Αθήνα (Dot, Papillon, Balthazar, Krabo, Recipe) και Μύκονο (Noema, Scorpios, Alemagou, Void, Astra, Interni, Moni, Santanna, Lio, Zuma, Nammos) προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή τη νέα και συναρπαστική ποικιλία της οικογένειας Don Julio. Με το απαλό ροζ χρώμα της και την αδιαμφισβήτητη γεύση της, η Don Julio Rosado τοποθετείται ως το ποτό του καλοκαιριού, ιδανικό για τις στιγμές σε εξωτερικούς χώρους με φίλους. 

@donjuliotequila #RosadoSummer

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/08/2024