Η Samsung Electronics και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) παρουσιάζουν τη νέα ψηφιακή Ολυμπιακή Κοινότητα για το Παρίσι 2024, και όχι μόνο, "Together for Tomorrow, Enabling People"

Βοηθά τους νέους σε όλο τον κόσμο να εμπλακούν στο Ολυμπιακό Κίνημα, με βάση προγράμματα που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον, μέσω της τεχνολογίας.

samsung corp paris 2024

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης για κινητά τηλέφωνα, διοργάνωσε εκδήλωση με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου στο Παρίσι, με στόχο την προώθηση της νέας ψηφιακής κοινότητας,"Together for Tomorrow, Enabling People".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο SPOT24, έναν εκθεσιακό χώρο αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Thomas Bach, η Managing Director των Υπηρεσιών Τηλεόρασης και Μάρκετινγκ της ΔΟΕ Anne-Sophie Voumard, ο Πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC) Andrew Parsons, ο Πρόεδρος και Επικεφαλής του Παγκόσμιου Γραφείου Μάρκετινγκ της Samsung Electronics YH Lee, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Γραφείου της Samsung Electronics Il-kyung Sung και ο Luc Abalo, πρώην νικητής του χρυσού μεταλλίου στο γαλλικό χάντμπολ και καταξιωμένος εικαστικός καλλιτέχνης και συμμετέχων στο πρόγραμμα Olympian Artists του Ολυμπιακού Μουσείου για το Παρίσι 2024.

Επίσης, συμμετέχουν: η πρώην αθλήτρια βόλεϊ της ομάδας της Κορέας, Yeon Koung Kim, ο αθλητής της ομάδας GB Skateboarder Andy Macdonald, η Αυστραλή παρα-αθλήτρια Madison de Rozario και ο Βρετανός δημιουργός περιεχομένου και The Rapping Science Teacher, Matt Green. Ως παγκόσμιοι πρεσβευτές, θα μοιραστούν ενεργά περιεχόμενο για το "Together for Tomorrow, Enabling People” από τα social media.

samsung corp paris 2024

Το πρόγραμμα "Together for Tomorrow, Enabling People" αναπτύχθηκε από τη Samsung και τη ΔΟΕ για να βοηθήσει τους φιλάθλους των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε όλο τον κόσμο, να βιώσουν και να συνδεθούν με το Ολυμπιακό Κίνημα. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές, με τη νέα κοινότητα να έχει σχεδιαστεί προκειμένου να βοηθήσει τους συμμετέχοντες νέους να "επιλύσουν, να κινηθούν και να δημιουργήσουν στο πνεύμα των Ολυμπιακών αξιών".

Το πρόγραμμα "Together for Tomorrow, Enabling People" εισάγει τρεις νέες πρωτοβουλίες:

- Το Solve Challenge που ενώνει τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό Πνεύμα με το πρόγραμμα Solve for Tomorrow της Samsung. Αποτελεί πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς με επίκεντρο τη νεολαία, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού καινοτόμων λύσεων με τη χρήση του αθλητισμού και της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση βασικών κοινωνικών προκλήσεων, ευθυγραμμισμένων με τις προτεραιότητες του Olympism365 της ΔΟΕ. 

- Το Move Challenge ενθαρρύνει τους φιλάθλους των Αγώνων σε όλον τον κόσμο να περπατήσουν περισσότερο χρησιμοποιώντας smartphone της Samsung. 

- Το Create Challenge επιτρέπει στους συμμετέχοντες να γίνουν δημιουργικοί, σε μια καινοτόμο κοινότητα ψηφιακών καλλιτεχνών, μέσω έξυπνων συσκευών και του S Pen της Samsung.

Στην εκδήλωση έναρξης, 10 ομάδες που διακρίθηκαν στο πρόγραμμα Solve for Tomorrow της Samsung ανακοινώθηκαν ως πρεσβευτές του προγράμματος "Together for Tomorrow, Enabling People". Καθ' όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, οι πρεσβευτές θα παρουσιάσουν την πρότασή τους για την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων και θα εργαστούν για τη διασύνδεση των φιλάθλων των Ολυμπιακών Αγώνων σε όλον τον κόσμο. Θα συνεργαστούν με τον Young Leader της ΔΟΕ, καθώς και με διάφορες πρωτοβουλίες που προωθεί ο οργανισμός, για την αντιμετώπιση λύσεων που περιλαμβάνουν την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Together for Tomorrow, Enabling People", οι πρεσβευτές μοιράστηκαν τα "Solve for Tomorrow" έργα τους, που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων. Παρουσιάστηκε μια ποικιλία καινοτόμων λύσεων, που ξεκινούσε από τη βοήθεια για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, μέχρι νέους τρόπους για την προώθηση της ασφάλειας των εργαζομένων.

"Η κοινότητα Samsung Solve for Tomorrow δίνει σε μαθητές λυκείου, το σθένος να αλλάξουν τον κόσμο", δήλωσε ο Ngan Huu Kim Le, μέλος της αμερικανικής ομάδας που ανέπτυξε μια λύση καθαρισμού του περιβάλλοντος με βάση τα έντομα. "Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε και να έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη λύση μας, που θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον πλανήτη μας, εδώ στο Παρίσι 2024, με διακεκριμένους αθλητές από όλο τον κόσμο".

"Έχω εντυπωσιαστεί με τις ευκαιρίες που έδωσε το πρόγραμμα "Samsung Solve for Tomorrow” σε εκατοντάδες χιλιάδες νέους να εξελιχθούν σε μελλοντικούς ηγέτες", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Thomas Bach. "Θα είναι οι αυριανοί μας πρωτοπόροι και ανυπομονώ να τους δω να επιλύουν διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Samsung, για να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να εντοπίσουμε και να υποστηρίξουμε ταλαντούχους νέους στη διασταύρωση του αθλητισμού και της τεχνολογίας μέσω της πρωτοβουλίας "Together for Tomorrow, Enabling People".

"Αυτό το έργο, η δημιουργία ενός προγράμματος στο οποίο οι νέοι μπορούν να συμμετέχουν άμεσα και να βιώσουν τις Ολυμπιακές αξίες, είναι ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με τη ΔΟΕ", δήλωσε ο YH Lee, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Global Marketing της Samsung Electronics. "Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους νέους να αναλαμβάνουν τολμηρές και ουσιαστικές προκλήσεις προς ένα καλύτερο μέλλον".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα "Together for Tomorrow, Enabling People”, παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://olympics.com/togetherfortomorrow

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/08/2024