Η Don Julio 1942 και το Nōema συναντιούνται σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Don Julio

Η premium τεκίλα Don Julio 1942 συνεργάζεται με τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό στην Μύκονο, το εστιατόριο Nōema – δημιουργώντας ένα pop-up store στην καρδιά της Μυκόνου. Το Don Julio 1942 x Nōema pop-up bar & store αναδεικνύει το bohemian style του Κυκλαδίτικου νησιού, δίνοντας έμφαση στην παράδοση, στο πάθος για την απλότητα και τη δεξιοτεχνία. 

Το Don Julio 1942 x Nōema pop-up bar & store είναι εκεί έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από τις 19:30 μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας αποκλειστικά ένα ιδιαίτερο menu με signature cocktails Don Julio, καθώς και την ευκαιρία για premium personalization service στην εμβληματική φιάλη Don Julio 1942 – με λέξεις χαραγμένες απευθείας επάνω στην φιάλη. Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε επισκέπτη, μια συνάντηση διακριτικής πολυτέλειας και τεχνογνωσίας, συνοδευόμενη από την live μουσική του Nōema και των DJ sets από όλο τον κόσμο. 

Don Julio x NOEMA

Η εμπειρία του pop-up παρέχει στους επισκέπτες την ευκαιρία να προσωποποιήσουν μια φιάλη της ultra-premium τεκίλας Don Julio 1942 – ένα ενθύμιο για να κρατήσουν ζωντανό το πνεύμα το καλοκαιριού. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι επισκέπτες του Μυκονιάτικου concept store, μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά Don Julio cocktails, σερβιρισμένα στο μοντέρνο περιβάλλον του θεματικού μπαρ, με θέα την αυλή του Nōema.

Η χειροποίητη τεκίλα Don Julio 1942 παράγεται σε μικρές παρτίδες και παραμένει σε διαδικασία ωρίμανσης για τουλάχιστον δυόμιση χρόνια, ως φόρος τιμής στο έτος που ξεκίνησε το ταξίδι του στην παραγωγή τεκίλας, ο δημιουργός της, Don Julio González. Η Don Julio τεκίλα αφηγείται μία ιστορία. Αποτελεί μια τεκίλα θρύλο που αναδύθηκε μέσα από το Μεξικάνικο χώμα. Είναι η ιστορία ενός απλού αγρότη που βρήκε το πάθος του και το ακολούθησε. Κάποιος που τίμησε το πάθος για την τέχνη του, πάνω από οτιδήποτε άλλο. Και όπως είπε ο ίδιος ο Don Julio González, " Όταν έχεις το πάθος, έχεις τα πάντα". Ο Don Julio González αφιέρωσε τη ζωή του στο να δημιουργήσει την καλύτερη τεκίλα του κόσμου και μέσα από την αφοσίωσή του στην παραγωγή αυτής της εκλεκτής τεκίλας, η κληρονομιά του ζει μέχρι και σήμερα.

Το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει το ταξίδι στην δεξιοτεχνία της τεκίλας Don Julio, είναι το  Don Julio 1942 x Nōema concept bar & store που προσφέρει όλη τη γκάμα της τεκίλας Don Julio. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν και τις έξι παραλλαγές Don Julio συνοδευόμενες από εκλεκτά γαρνιρίσματα που αναδεικνύουν ιδανικά τα χαρακτηριστικά της καθεμιάς. Η λίστα από τα πέντε κλασικά κοκτέιλς περιλαμβάνει την Paloma, με Don Julio 1942, γκρέιπφρουτ, λάιμ και μαύρο αλάτι, το Delos Old Fashioned με Don Julio 1942, σιρόπι βερίκοκου, bitters και φρέσκο γλασαρισμένο βερίκοκο, και φυσικά την 1942 Margarita.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/08/2024

Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Η ultra – premium τεκίλα Don Julio, η No1 τεκίλα στο Μεξικό, επεκτείνει το portfolio της με το λανσάρισμα της Don Julio Rosado.

Η Samsung Electronics και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) παρουσιάζουν τη νέα ψηφιακή Ολυμπιακή Κοινότητα για το Παρίσι 2024, και όχι μόνο, "Together for Tomorrow, Enabling People"

Βοηθά τους νέους σε όλο τον κόσμο να εμπλακούν στο Ολυμπιακό Κίνημα, με βάση προγράμματα που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον, μέσω της τεχνολογίας.

Δύο θεαματικά events με Mataroa και Baba Au Rum στο The Romanos Resort

To πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό Premium Gin υποδέχεται το διάσημο Ελληνικό Bar σε ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στην Costa Navarino.