H Peggy Gou & η super premium Belvedere Vodka ξεσήκωσαν το κοινό, στο Τae Kwon Do!

Peggy Gou x Belvedere Vodka

Η superstar DJ Peggy Gou, το απόλυτο it-girl της εποχής, με την Gou-mania ολοένα να γιγαντώνεται και να κατακτά τον πλανήτη, ξεσήκωσε για άλλη μια φορά τα πλήθη, στο μεγαλύτερο show που έχει κάνει ποτέ στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Ejeκt Festival. 

Peggy Gou x Belvedere Vodka

Από μία τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η super premium Belvedere Vodka, η οποία με τα signature cocktails της, δημιούργησε μια μοναδική high energy εμπειρία για το κοινό, το οποίο χόρευε στους ρυθμούς της νο.1 dj στον κόσμο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! 

Peggy Gou x Belvedere Vodka

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο VIP section, που παρακολούθησαν το sold-out show παρέα με την Belvedere Vodka, ήταν ο Γιώργος Καράβας, Ambassador τoυ brand, η Fashion Editor – TV presenter Έλενα Γαλύφα, τa Fashion Models Όλγα Ντάλλα, Αιμιλιάνο Μάρκου και πολλοί ακόμα, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν λεπτό. 

Peggy Gou x Belvedere Vodka

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ

Ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ γίνεται πορτοκαλί και μας προσκαλεί να απολαύσουμε μοναδικά DJ Sets παρέα με δροσερά Aperol Spritz και θέα το ηλιοβασίλεμα.

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!