Vichy Laboratoires: Όταν η Ιστιοπλοϊκή Κληρονομιά συναντά την Ομορφιά στις Σπέτσες

Ήλιος, θάλασσα και κοσμοπολίτικη αύρα.

Vichy Laboratoires

Η Spetses Classic Yacht Regatta 2024, μας χάρισε για άλλη μια χρονιά μοναδικές στιγμές. Στην καρδιά αυτής της γιορτής της ναυτοσύνης, η Vichy Laboratoires, ως Επίσημος Suncare Partner, ένωσε την αγάπη της για τον αθλητισμό με την αξεπέραστη φροντίδα για την επιδερμίδα. 

Από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου, τα πανέμορφα σκάφη έντυσαν με χρώμα τον Σαρωνικό. Η Vichy, παρούσα σε κάθε στιγμή, υπενθύμισε σε όλους πόσο σημαντική είναι η σωστή προστασία από τον ήλιο, ειδικά κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο.

Vichy Laboratoires
 

Η Spetses Classic Yacht Regatta είναι περισσότερο από ένας απλός αγώνας - είναι συνώνυμη με την κομψότητα και την ιστορία. Στο αγωνιστικό μέρος, η Vichy Laboratoires χορήγησε τα σκάφη τύπου rhodes, υποστηρίζοντας τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Τα rhodes αποτελούν μια από τις τέσσερις κατηγορίες σκαφών που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα και διαγωνίζονται με πληρώματα ναυτοπροσκόπων, παρουσιάζοντας μια σπάνια στιγμή της ελληνικής ναυταθλητικής και ξυλοναυπηγικής ιστορίας.  

Vichy Laboratoires

Φροντίζοντας για την αντιηλιακή προστασία όλων, το Sun Screen bar της Vichy στο ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους τον τέλειο σύμμαχο για καθηµερινή φωτοπροστασία για κάθε αθλητική και μη δραστηριότητα, μέσα από τη σειρά CAPITAL SOLEIL της Vichy. Η σειρά CAPITAL SOLEIL προσφέρει αντηλιακά µε µοναδικές συνθέσεις, εµπλουτισµένες µε δερµατολογικά συστατικά & καινοτόµες υφές, που παρέχουν πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. 

Vichy Laboratoires

Φέτος, η Vichy Laboratoires ανέβασε τον πήχη προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους εκλεκτούς καλεσμένους της. Οι Ηλίας Μπόγδανος, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, Κατερίνα Βισσέρη, Νικόλ Μαυρίδη και Μαρίλια Σκαρογιάννη, έζησαν από κοντά τις συναρπαστικές στιγμές του αγώνα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και την ομορφιά των Σπετσών. Από την μοναδική κρουαζιέρα στο γύρο του νησιού, με καπετάνιο τον Γιάννη Δρυμωνάκο, οι καλεσμένοι της μάρκας απόλαυσαν τη θάλασσα και τον ήλιο, πάντα με την προστασία της Vichy, παρατηρώντας τα ιστορικά σκάφη να διαγωνίζονται, διασχίζοντας τα γαλάζια νερά των Σπετσών. Το Σάββατο, με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο, από το Μώλο της εκκίνησης της δεύτερης ημέρας του αγώνα, έως την κεντρική τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές του 12ου Spetses Classic Yacht Regatta, έγιναν ένα με τους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν την τελετή και καταχειροκρότησαν τους νικητές και συμμετέχοντες των αγώνων. 

Vichy Laboratoires

Η Vichy Laboratoires, με την ενεργό της συμμετοχή σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, όπως η Spetses Classic Yacht Regatta, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην προαγωγή ενός τρόπου ζωής, που συνδυάζει την προστασία της υγείας με την ομορφιά της επιδερμίδας. 

Η Spetses Classic Yacht Regatta 2024, διοργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ), με την υποστήριξη του ιστορικού Poseidonion Grand Hotel και του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών (ΝΟΣΠ) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews