Live the LAMDA Malls Summer Experience στα Εμπορικά Κέντρα της LAMDA Development

Αυτό το καλοκαίρι, ζήστε μια ξεχωριστή shopping εμπειρία με μοναδικές εκπτώσεις στα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development: The Mall Athens, Golden Hall, Designer Outlet Athens και Mediterranean Cosmos.

LAMDA Development

Τα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development είναι τόπος συνάντησης για όλη την οικογένεια, συνδυάζοντας shopping, διασκέδαση, σινεμά και γαστρονομία από όλο τον κόσμο. 

Και τώρα έχετε ακόμα περισσότερους λόγους να επισκεφθείτε τους αγαπημένους σας προορισμούς shopping και να ανακαλύψετε τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές.  

LAMDA Development

Shopping & Cinema @ The Mall Athens

Στο The Mall Athens θα βρείτε όλα τα δημοφιλή fashion brands ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τη βόλτα σας με φαγητό και μια ταινία στο σινεμά, απολαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Taste Garden @ Golden Hall 

Το Taste Garden επέστρεψε στον καλοκαιρινό κήπο του Golden Hall και σας περιμένει για το πιο γευστικό διάλειμμα της ημέρας! Αγαπημένες γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλά και δροσερά ροφήματα συμπληρώνουν την ιδανική βόλτα για τις καλοκαιρινές σας αγορές. 

LAMDA Development

We love Sundays @ Designer Outlet Athens

Το open air εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens προσφέρει επιπλέον εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές. Είναι ανοιχτό κάθε Κυριακή, 11:00-20:00, δίνοντάς σας ευκαιρία για ακόμη περισσότερο shopping. 

LAMDA Development

While in Thessaloniki, make a stop @ Mediterranean Cosmos 

Το Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, μόλις 5km από το αεροδρόμιο, σας περιμένει να ανακαλύψετε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις στα αγαπημένα σας brands σε μόδα, ομορφιά, τεχνολογία και διακόσμηση.

Επισκεφθείτε τον αγαπημένο σας εμπορικό προορισμό της LAMDA Development για αμέτρητες επιλογές shopping, διασκέδασης και γαστρονομίας! Όλα τα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 14 Ιουλίου για ακόμη περισσότερο shopping, 11:00-20:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τo www.themallathens.gr, το www.goldenhall.gr, το www.designeroutletathens.gr και το www.meditteraneancosmos.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews