Η Vans στηρίζει δυναμικά το New Long Fest 2024, ένα φεστιβάλ-ορόσημο για την ελληνική underground σκηνή

New Long Fest 2024

Το New Long Fest έρχεται για μία ακόμη φορά στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης, και η Vans ως αναπόσπαστο μέρος της underground μουσικής σκηνής, υποστηρίζει αυτή τη μοναδική γιορτή της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Το φεστιβάλ, που φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας προσφέροντας δυνατές εμπειρίες με καλλιτέχνες της rock/metal/punk κουλτούρας, προσκαλεί τους φανατικούς μουσικόφιλους στις 13 και 14 Ιουλίου 2024.

Η Vans, γνωστή για την αδιάκοπη υποστήριξή της στο skateboarding, τη μουσική και την τέχνη, θα είναι για μία ακόμη χρονιά στο New Long Fest 2024, ενισχύοντας το φεστιβάλ με τη δυναμική της παρουσία και πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, αποδεικνύοντας τη μακροχρόνια σύνδεση της, από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα, με την εναλλακτική μουσική σκηνή. 

Για πρώτη φορά, με δύο σκηνές και 22 μοναδικά μουσικά σχήματα, το φετινό New Long Fest υπόσχεται ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο εναλλακτικό ήχο και δημιουργικότητα. Από τους εκρηκτικούς Vodka Juniors και τους δυναμικούς Chain Cult, έως τους νεοσύστατους Νεκροτσουλήθρα και τους δραστήριους Day Oof, το line-up ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική, να γευτούν μοναδικά street food και να ανακαλύψουν ενδιαφέροντα merchandise stands.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και η έναρξη των συναυλιών είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Η Vans ανυπομονεί να συναντήσει τους φίλους της μουσικής στο New Long Fest 2024 και να ζήσει μαζί τους ένα από τα πιο εκρηκτικά και αξέχαστα διήμερα του καλοκαιριού!

See you there!

Line Up

Σάββατο 13 Ιουλίου:
Vodka Juniors / Acid Mammoth / The Overjoyed / Godsleep / Krause / Μαύρο Γάλα / HΞΧ / Feral Kids / Rita Mosss / Seer of the Void / Nerrves

Κυριακή 14 Ιουλίου:
Chain Cult / Sun of Nothing / Khirki / Sadhus / Νεκροτσουλήθρα / Pirates City / Day Oof / Dramachine / Gagulta / Nothing Thrives / Primo Bake

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: more.com/music/festival/newlongfest2024.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews