Η Uber, συμμετέχει στο Human Rights Conference στο πλαίσιο του EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη

Uber

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η Uber έλαβε μέρος στο Human Rights Conference στο πλαίσιο του EuroPride 2024, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο αποτέλεσε μια σημαντική πλατφόρμα για συζητήσεις γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ η παρουσία της Uber ενίσχυσε τις ενέργειές της αναφορικά με την  προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης. 

Ο Chris Folwell, Global Head of Diversity, Equality, and Inclusion (DEI) της Uber, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να εκπροσωπήσει την εταιρεία στο συνέδριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο πώς ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον μπορεί να ενισχύσει την απόδοση των ανθρώπων, τονίζοντας την αξία της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης στον εργασιακό χώρο. Στο ίδιο πάνελ συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δρ. Ζέφη Δημαδάμα. 

Uber

Μία εξίσου σημαντική πρωτοβουλία της Uber στο πλαίσιο της υποστήριξης του EuroPride ήταν η δημιουργία των Uber Τaxi Τalks, μιας mini σειράς video που έδωσαν βήμα στους  διοργανωτές του EuroPride να μιλήσουν για το pride, την αξία του για αυτούς, αλλά και να μοιραστούν προσωπικές τους ιστορίες με το κοινό. Τα video φιλοξενούνται στον επίσημο λογαριασμό του EuroPride 2024 και Thess Pride στο Instagram, προσελκύοντας την προσοχή και την υποστήριξη του ευρύτερου κοινού.

Uber

Παραμένοντας προσηλωμένη στο έργο της ως προς την προσφορά ασφαλών μετακινήσεων, για όλους και για όλα, από το σημείο Α στο σημείο Β με το άγγιγμα ενός κουμπιού, την ημέρα της παρέλασης του EuroPride κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου μέσω της εφαρμογής, υπήρχαν διαθέσιμα μόνο ειδικά προεπιλεγμένα σημεία για την επιβίβαση/αποβίβαση προς διευκόλυνση των επιβατών και των οδηγών. Κατά αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκε η όποια ταλαιπωρία των επιβατών/οδηγών που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή της Uber.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews