Digital Media (DIME) Awards 2024

DPG Digital Media Group, CNN.gr, Mindshare, COSMOTE & OCM Marketplace, οι κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία θεσμός των Ψηφιακών Εκδόσεων.

Digital Media (DIME) Awards 2024

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 08 Ιουλίου στο Μουσείο Οίνου Μάρκου, η τελετή απονομής των Digital Media (DIME) Awards 2024. Ήταν η 11 χρονιά των βραβείων θεσμός, τα οποία μεγαλύτερα από ποτέ, μπαίνουν στη 2η δεκαετία της ζωής τους.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν: 
-η DPG Digital Media Group τον τίτλο Digital Publisher of the Year
-το CNN.gr τον τίτλο Digital Medium of the Year
-η Mindshare τον τίτλο Digital Media Agency of the Year
-η COSMOTE τον τίτλο Digital Brand of the Year
-η OCM Marketplace τον τίτλο Digital Adtech Provider of the Year

Digital Media Awards 2024

Αντίστοιχα, με Platinum βραβείο τιμήθηκαν η DPG Digital Media Group και 24Media με ισοβαθμία, στην Ενότητα "Ανάπτυξη & Διαχείριση Online Περιεχομένου", η COSMOTE σε συνεργασία με την Ogilvy στην Ενότητα "Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη", η DPG Digital Media Group στην Ενότητα "Ψηφιακή Επικοινωνία & Μarketing", η COSMOTE σε συνεργασία με τη MINDSHARE στην Ενότητα "Βέλτιστες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τους Διαφημιζόμενους", και η Alter Ego Media στην Ενότητα "Podcasts".

Digital Media Awards 2024

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 35 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Αικατερίνης Σταυριανέα.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Dime Awards δήλωσε σχετικά: 
"Ο αναγνωρισμένος θεσμός των Dime Awards ανέδειξε και επιβράβευσε για 11η συνεχή χρονιά τη δημιουργική αριστεία  και τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των Ψηφιακών Εκδόσεων και Μέσων.  Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό οικοσύστημα, και με αύξηση του αριθμού των  υποψηφιοτήτων, οι φετινές συμμετοχές εντυπωσίασαν για την υιοθέτηση της καινοτομίας,  της νέας γνώσης και εργαλείων και την αποτελεσματικότητά τους.  Κυρίως όμως, οι φετινές υποψηφιότητες μας συνεπήραν με τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία τους , αποτελώντας για όλους μας, μια συνεχή πηγή έμπνευσης".

Στο website των βραβείων www.digitalmediaawards.gr θα δείτε τον πίνακα με τους νικητές καθώς και φωτογραφικό υλικό από την απονομή. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews