Grand Elis Hotel & Spa Resort, μια 5στερη όαση στην Πελοπόννησο

Grand Elis Hotel & Spa Resort

Στο δυτικό τμήμα της Πελοποννήσου, σε μια όαση ηρεμίας και γαλήνης δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή Σαβαλίων, με θέα στο νησί της Ζακύνθου, δίπλα σε πευκόδασος 85.000 τμ. άνοιξε τις πόρτες του το Grand Elis Hotel Spa Resort, ένα ειδυλλιακό πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων για ονειρεμένες διακοπές στην Πελοπόννησο. Σε ένα σημείο όπου η ζωντάνια και η ομορφιά της φύσης εξάπτουν τη φαντασία και διεγείρουν τις αισθήσεις. 

Το ολοκαίνουργιο eco-friendly συγκρότημα όπου το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο του διπλανού δάσους και των κήπων του κυριαρχούν. προσφέρει πολυτελή διαμονή ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας.

Grand Elis Hotel & Spa Resort

Με 82 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, σε τρία κτίρια, το Grand Elis Hotel Spa Resort εγγυάται τη βέλτιστη εμπειρία διακοπών. Το φυσικό φως και η υπέροχη θέα στη θάλασσα, τους καταπράσινους κήπους και την μεγάλη πισίνα, η εξαιρετική αρχιτεκτονική και οι σύγχρονες ανέσεις, συνθέτουν το ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει στα άνετα πολυτελή κρεββάτια δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλ, για μια αναζωογονητική εμπειρία. Ή εναλλακτικά, μπορεί να χαρεί την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, με τη γνωστή χρυσή άμμο, απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου,  για μια εξίσου συναρπαστική εμπειρία από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το ηλιοβασίλεμα. 

Grand Elis Hotel & Spa Resort

Το Grand Elis Hotel Spa Resort διαθέτει μοντέρνο Spa καθώς και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει  μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με θεραπείες, χαλαρωτικά μασάζ και υπηρεσίες ομορφιάς στις εγκαταστάσεις του Spa και να παραδοθεί σε μια υπερβατική εμπειρία ευεξίας

Το κέντρο fitness  δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να παραμείνει σε φόρμα ακόμα και στις διακοπές. 

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, μπορεί να κανείς να απολαύσει υπέροχα πιάτα,   συνδυάζοντας την ντόπια παράδοση με σύγχρονες πινελιές για μοναδικές γεύσεις που συναρπάζουν. Το ειδικά επιμελημένο μενού a la carte του εστιατορίου μας θα συναρπάσει τις αισθήσεις σας.  

Γαστρονομική Ταυτότητα: Η δημιουργία μιας ισχυρής ξενοδοχειακής ταυτότητας για το ξενοδοχείο Grand Elis συνδέεται άμεσα με την τοπική - θεματική γαστρονομία και τα προϊόντα που την αναδεικνύουν.

Η γη της Ήλιδας, της Ολυμπιακής γης όπως αλλιώς μπορεί να αναφέρεται, προσφέρει προϊόντα και βάσεις μαγειρικής που εντάσσονται και θα αναδεικνύουν το νέο μενού του Grand Elis. Η διάθεση για επιλογές και απολαύσεις θα είναι ισχυρή και η ανάμνηση από την επίσκεψη θα υπάρχει για πάντα στις σκέψεις των επισκεπτών. 

Τελος, πολύ σημαντικό γεγονός για την περιοχή της Ηλείας, αποτελεί η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου συνεδριακού κέντρου, στο Grand Elis. 

Το σημαντικό αυτό κέντρο διοργάνωσης συνεδρίων και ομιλιών για κάθε τομέα της επιστήμης ή της βιομηχανίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμπληρώνεται από τις άριστες υπηρεσίες του ξενοδοχείου - resort, με επιλογές τόσο σε γεύσεις φαγητών, ποτών και ροφημάτων, όσο και σε αναψυχής όπως, Elis Spa - Γυμναστήριο - Παραλία.

Κάθε εκδήλωση διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του event σε διάταξη θέσεων και εξοπλισμών στην αίθουσα, όπως και μεταφραστικού κέντρου για διεθνείς ημερίδες και συνέδρια και συμπληρώνεται από τις παροχές σε μενού coffee break, γραμματειακής υποστήριξης και ενδιάμεσων γευμάτων. Ο χώρος παρέχεται για εταιρικές εκδηλώσεις, δεξιώσεις, συνέδρια ή ομιλίες. 

Οι δομές του ξενοδοχείου (παραλία, πισίνα, spa, εστιατόριο)  είναι ανοικτές στο ευρύ κοινό με πολύ λογικές χρεώσεις δίνοντας  τη δυνατότητα στο κοινό της Ηλείας (και όχι μόνο) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να ζήσει και να απολαύσει την προσιτή πολυτέλεια ενός 5στερου ξενοδοχείου. 

Το Grand Elis ανυπομονεί να καλωσορίσει τους επισκέπτες του και να δημιουργήσει αναμνήσεις και εμπειρίες που θα κρατήσουν για πάντα!

Το ξενοδοχείο άνοιξε την 1η Μαίου 2024. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews