"Οι Μηχανόβιοι" έκαναν πρεμιέρα μεταφέροντας το κοινό με επαναστατική διάθεση στις ΗΠΑ της δεκαετίας του ‘60

Οι Μηχανόβιοι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος, η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας "Οι Μηχανόβιοι", από τη Universal Pictures, τη Focus Features και την Tanweer. 

Οι Μηχανόβιοι

Η ταινία "Οι Μηχανόβιοι", σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζεφ Νίκολς, παρακολουθεί την άνοδο μιας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας συναντάμε τον Όστιν Μπάτλερ, τον Τομ Χάρντι και την Τζόντι Κόμερ, οι οποίοι με τις ερμηνείες τους μεταφέρουν τους θεατές σε αυτή την επαναστατική περίοδο για την Αμερική, όταν ολόκληρη η κουλτούρα και οι άνθρωποι βίωναν αλλαγές.

Οι Μηχανόβιοι

Ξεχωριστό χρώμα και διάθεση στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν τα μέλη του Harley Davidson Club Hellas που παρακολούθησαν την προβολή μαζί με δημοσιογράφους, influencers και λάτρεις του καλοκαιρινού σινεμά! Μετά την προβολή, ακολούθησε after party στο Cine Φλοίσβος με μουσικές επιλογές από τον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Rock 96.9. 

Η ταινία "Οι Μηχανόβιοι" κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου, από την Tanweer.


Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Samsung συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του 3ου του Ολυμπιακού μεταλλίου

Ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Team Samsung Galaxy κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/08/2024

Don Julio Rosado: Η νέα ultra – premium τεκίλα με τη ροζ απόχρωση

Η ultra – premium τεκίλα Don Julio, η No1 τεκίλα στο Μεξικό, επεκτείνει το portfolio της με το λανσάρισμα της Don Julio Rosado.

Η Samsung Electronics και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) παρουσιάζουν τη νέα ψηφιακή Ολυμπιακή Κοινότητα για το Παρίσι 2024, και όχι μόνο, "Together for Tomorrow, Enabling People"

Βοηθά τους νέους σε όλο τον κόσμο να εμπλακούν στο Ολυμπιακό Κίνημα, με βάση προγράμματα που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον, μέσω της τεχνολογίας.

Δύο θεαματικά events με Mataroa και Baba Au Rum στο The Romanos Resort

To πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό Premium Gin υποδέχεται το διάσημο Ελληνικό Bar σε ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στην Costa Navarino.