BIOFAGOS: Το κροκοδειλακι που τρώει μονάχα υγιεινά

BIOFAGOS

Ας συστηθούμε!
Είμαστε η Τζούλια και ο Αντώνης, δύο…λαγωνικά της γεύσης που αναζητούν συνεχώς προιόντα που θα εξιτάρουν το πιο απαιτητικό ουρανίσκο και συνάμα που δεν θα εμπεριέχουν ούτε ένα βλαβερό συστατικό που θα μπλοκάρει τη βιοχημική ισορροπία του οργανισμού μας. Γυρνώντας την Ελλάδα και την Ευρώπη με ζήλο και με ένα…μεγεθυντικό φακό στο χέρι (γιατί πλέον τα γραμματάκια των ετικετών είναι τόσο δύσκολο να αναγνωστούν με γυμνό μάτι!), ξετρυπώνουμε διατροφικούς θησαυρούς και κάπως έτσι γεννήθηκε ο BIOFAGOS. 

BIOFAGOS

Το κροκοδειλακι που τρώει μονάχα υγιεινά έχει αγκαλιάσει στο ενημερωμένο e-shop του αγνά βιολογικά προιόντα χωρίς συντηρητικά, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, vegan, keto, gluten free, χαμηλών υδατανθράκων, καθώς και σπάνια προιόντα μικρών παραγωγών από διάφορες γωνίτσες της Ελλάδας μας, μα και από τον υπόλοιπο κόσμο. Και όλα αυτά χωρίς ίχνος ζάχαρης.

BIOFAGOS

Στις σελίδες του BIOFAGOS σουλατσάρουν ιδιαίτεροι πολτοί ξηρών καρπών, μαρμελάδες, chutney, δημητριακά, ζυμαρικά ειδικής διατροφής, πρωτεινικά σνακ, μπάρες ενέργειας, καθώς και υγιεινές λιχουδιές για παιδιά κάθε ηλικίας με συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας.

BIOFAGOS

Στη ζωή είναι πολύτιμο να γνωρίζουμε καινούργιους φίλους. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αποστάσεις από τη ζάχαρη, τα λευκά άλευρα, τα τεχνητά γλυκαντικά και ας δώσουμε μια ευκαιρία δυνατής φιλίας στο αλεύρι ζέας, στο σιρόπι σφενδάμου, στα ζυμαρικά οσπρίων, στο ωμό ταχίνι, στα ντακάκια χαρουπιού, στα άγρια goji berries που μας κλείνουν το μάτι από το μακρινό Θιβέτ, και σε πολλές ακόμα γευστικές προκλήσεις που αξίζει να ανακαλύπτουμε και να γευόμαστε για μια καλύτερη ποιότητα υγείας και ζωής.

Κι επειδή ο BIOFAGOS έχει μεράκι να πειραματίζεται με τις γεύσεις και τα αρώματα, μαζί με την παραγγελία σας, λαμβάνετε συνοδευτική επιστολή με ιδέες για το πως να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα προιόντα που επιλέξατε!

www.bio-fagos.gr
F.B : bio-fagos
Instagram biofagos
Τηλ. Παραγγελίες : 2106426036

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.