Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς Internet!

Απολαύστε απεριόριστο internet σε απίθανες ταχύτητες με τις καλοκαιρινές προσφορές της Inalan!

Inalan

Θες γρήγορο και οικονομικό Internet αυτό το καλοκαίρι; Θες να απολαμβάνεις απεριόριστο Internet σε απίθανες ταχύτητες; Η Inalan έχει τις καλύτερες καλοκαιρινές προσφορές για εσένα!

Η Inalan κάνει το καλοκαίρι σου πιο διασκεδαστικό και πιο παραγωγικό απο ποτέ! Με ασυναγώνιστες ταχύτητες, μπορείς να σερφάρεις χωρίς καθυστερήσεις, να παίζεις online παιχνίδια με τους φίλους σου, να ποστάρεις και να εργάζεσαι αποδοτικά από απόσταση κάνοντας τις διακοπές σου αξέχαστες.

Inalan

Aπό 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου, η Inalan προσφέρει δύο μοναδικά πακέτα. Το πρώτο πακέτο προσφέρει 200 Mbps για upload και download, καθώς και τηλεφωνία, σε προνομιακή τιμή από 33€ στα 23,10€, με έκπτωση 30%. Το δεύτερο πακέτο προσφέρει 1 Gbps για upload και download, σε ασύγκριτη τιμή από 48€ στα 24€, με έκπτωση 50%. 

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις καλύτερες καλοκαιρινές προσφορές Internet από την Inalan. Κάντε την αίτησή σας σήμερα και αναβαθμίστε την online εμπειρία σας! Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, επισκεφθείτε το site μας inalan.gr ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Inalan

To καλοκαιρινό surfing με Inalan είναι η ιδανική επιλογή για απεριόριστο Internet!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.