ΜΠΥΡΑ ΝΥΜΦΗ: "Αν πιστέψεις στη μαγεία, τίποτα δεν αποκλείεται"

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ έρχεται με τη νέα της καμπάνια να μας αποδείξει πως η μαγεία υπάρχει παντού γύρω μας, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτή.

ΝΥΜΦΗ

Μέσα από τη νέα ταινία της μπύρας ΝΥΜΦΗ που βρίσκεται τώρα στον αέρα, βλέπουμε την πρωταγωνίστριά της, την εμβληματική γοργόνα, που στολίζει την ετικέτα του brand, να "παίρνει σάρκα και οστά" για να μας συστηθεί και στον "πραγματικό" κόσμο, και να μας πει: Αν πιστέψεις στη μαγεία, τίποτα δεν αποκλείεται". 

Η αγαπημένη premium μπύρα που γεννήθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη και ξεχώρισε αμέσως για τη μοναδική της γεύση χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή με 5 διαφορετικούς λυκίσκους (5 hops Lager) αλλά και το εντυπωσιακό της design, μας μεταφέρει σ’ ένα "μαγικό" σκηνικό. Η γοργόνα εμφανίζεται όχι σε βράχο ή στα βάθη της θάλασσας, αλλά σ' ένα γνώριμο μέρος, ως barwoman, σ’ ένα δημοφιλές μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΝΥΜΦΗ

Στο φετινό σποτ, βλέπουμε πίσω από την μπάρα, τη μισή-ανθρώπινη πλευρά της γοργόνας. Είναι όμως η "δεύτερη φύση" της, αυτή που κρύβει τη μαγική δύναμη να μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις στο μπαρ. Οι ανεπαίσθητες κινήσεις της πρωταγωνίστριας, σε συνδυασμό με την μπύρα ΝΥΜΦΗ, αλλάζουν την αντίληψη και την πραγματικότητα των παρευρισκόμενων, δημιουργώντας έναν μοναδικό μαγικό ρεαλισμό. Όλα γίνονται μια διαφορετική εμπειρία για όσους βρίσκονται εκεί, ενώ η μυθική πλευρά της πρωταγωνίστριας δεν αποκαλύπτεται, παρά μόνο στο τέλος της ταινίας.

Η αινιγματική φιγούρα της γοργόνας, πάνω στο μπουκάλι αλλά και στο εντυπωσιακό κουτάκι της μπύρας ΝΥΜΦΗ, με τα μαλλιά της να κυματίζουν ανάμεσα σε τοπικούς μύθους και διαφορετικές κουλτούρες, έχει μαγνητίσει τους καταναλωτές από την πρώτη στιγμή. Φέτος, έρχεται να μας μαγνητίσει και μέσα από τη νέα τηλεοπτική και digital καμπάνια της.

ΝΥΜΦΗ

Ξεχωριστή παρουσία στην ταινία έχει η μουσικός Matina Sous Peau, με την ατμοσφαιρική διασκευή στο τραγούδι της, "Μεταμορφώσεις", που προσδίδει μία ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα στην ταινία.

Σ’ έναν κόσμο που κάποιες στιγμές μοιάζει περισσότερο ορθολογικός, η μπύρα ΝΥΜΦΗ έρχεται να μας δείξει πως η μαγεία υπάρχει παντού γύρω μας και περιμένει να την ανακαλύψουμε. Μια μικρή αλλαγή στον τρόπο σκέψης είναι αυτό που χρειάζεται για να δούμε τον κόσμο στις πιο μαγικές μεταμορφώσεις του. 

Γιατί "Αν πιστέψεις στη μαγεία, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.