Η Melissa Kikizas βραβεύεται ως Great Place to Work για έκτη φορά

Melissa Kikizas

Με συνέπεια στις διαχρονικές της αξίες, η Melissa Kikizas συνεχίζει να διαγράφει ανοδική πορεία τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο και φέτος, αναδεικνύεται για έκτη φορά, ως "Great Place to Work",  με το 96% των ανθρώπων της να δηλώνει ότι η διοίκηση ασκεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τιμιότητα και ήθος.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, το 1947, η εταιρεία ως μία οικογενειακή επιχείρηση επένδυσε στους ανθρώπους της, με τον αμοιβαίο σεβασμό, τη φροντίδα και την αφοσίωση να είναι χαρακτηριστικά μίας γερής και μακροχρόνιας σχέσης τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι και σήμερα. Σεβόμενη πάντα την γη και τους καρπούς της, η εταιρία διεύρυνε την δραστηριότητα της και στην αγορά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, με την εξαγορά της Terra Creta το 2021. Διατηρώντας, λοιπόν, μία παράδοση χρόνων που εξελίσσεται συνεχώς, η εταιρεία καταφέρνει να μένει πιστή στις αξίες της ενώ θέτει πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους της.

Με το οικογενειακό κλίμα να κυριαρχεί, η Melissa Kikizas έχει διαμορφώσει ένα οικείο περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοί της δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και  εξελίσσονται συνεχώς. Με ένα σύστημα αμοιβών και παροχών, η εταιρία επιβραβεύει τους ανθρώπους της για όλη την αφοσίωση και προσπάθεια τους. Βonus απόδοσης σε όλο το προσωπικό, επιδόματα, well-being δραστηριότητες και παροχές, υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων, χρηματοδότηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων, δωρεάν διάθεση προϊόντων Melissa & Terra Creta, πρόγραμμα επιβράβευσης συμπεριφορών, μαθήματα ξένων γλωσσών, ταξιδιωτικές επιταγές για ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στην εταιρία, εορταστικά καλάθια και πολλά άλλα, είναι κάποιες από τις παροχές της εταιρίας.

Για τη Melissa Kikizas, η διάκριση αυτή είναι πηγή υπερηφάνειας αλλά και δύναμη να συνεχίσει να προσφέρει το καλύτερο στους ανθρώπους της και την κοινωνία, με σεβασμό και αφοσίωση. Ευχαριστώντας το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρίας, τους ανθρώπους της, η People & Culture Director,  Βασιλική Φούσκα, τόνισε: "Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας για την αφοσίωση και την πίστη τους στις εταιρικές μας αξίες. Με την υποστήριξή τους, συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να προωθούμε την αξία της ελληνικής κουλτούρας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και να συντροφεύουμε με τα ποιοτικά προϊόντα μας όμορφες οικογενειακές στιγμές!".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.