Η SEPHORA εγκαινίασε την καλοκαιρινή σεζόν με το πιο αξέχαστο party!

SEPHORA

Η SEPHORA Greece το απόλυτο love brand όλων μας, καλωσόρισε το καλοκαίρι με το καθιερωμένο πλέον "SUMMER VIBES” party, δίνοντας το έναυσμα για το επίσημο countdown της πιο όμορφης και αναζωογονητικής εποχής του χρόνου! Πλήθος celebrities, influencers, make up artists αλλά και εκπρόσωποι των media έδωσαν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στο καλοκαιρινό τους beauty "ραντεβού" ανακαλύπτοντας όλα τα νέα beauty λανσαρίσματα και must-haves των αγαπημένων τους brands.

Mε moto της εκδήλωσης το "SUMMER VIBES” που πάντα θα μας θυμίζει τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού, η SEPHORA καλωσόρισε τους λαμπερούς καλεσμένους της στο Island Residence σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τις δικές της χρωματικές παλέτες, το ηλιοβασίλεμα και το νησιώτικο χαρακτήρα.

SEPHORA

Η εξειδικευμένη ομάδα των make up και skincare experts της SEPHORA ήταν εκεί για υποδεχτεί όλους τους beauty lovers στα μοναδικά θεματικά SEPHORA corners με πάνω από 45 brands, όπως Summer Makeup looks, Benefit Brow services, & GHD hairstyling. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε η αγαπημένη σε όλους Sephora Collection με όλα τα Summer must-have beauty προϊόντα – Summer 2024 Makeup, Skincare, Haircare και τη νέα συλλογή των ABOUT THAT SHINE lipsticks. Οι ειδικές συσκευασίες έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως επίσης και τα minis & more που αποτελούν το απόλυτο go to για τις διακοπές. 

SEPHORA

H Benefit Cosmetics δε θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση, παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και πραγματοποιώντας interactive services για τους καλεσμένους, αναγάγοντας το pampering στο next level. Η νέα ένταξη της HUAS LABS στην συλλογή της SEPHORA έκανε την παρουσία της αισθητή και έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως και η πάντα αγαπητή από τις beauty aficionados, Glow Recipe αλλά και η ΑΜΙΚΑ.

Στο haircare τμήμα του χώρου, το "παρών" έδωσε η GISOU, η haircare εταιρία που έχει αναδειχθεί σε beauty cult, καθώς και οι εταιρίες K18, OLAPLEX, και άλλες, ενώ η GHD εντυπωσίασε με τα haircare gadgets της & τις δημιουργίες εντυπωσιακών hair looks. Στο κομμάτι του makeup, τα νέα και summer λανσαρίσματά τους έδειξαν οι εταιρείες ,Rare Beauty ,Charlotte Tilbury, Tarte Cosmetics, Natasha Denona, Fenty Beauty, Too Faced, NARS, Make Up For Ever και άλλες. 

SEPHORA

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με, δροσερά κοκτέιλ & δυνατή χορευτική μουσική, ενώ η Μαρίλια Τόμπρα, Country Director της εταιρείας δήλωσε με υπερηφάνεια: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που η SEPHORA καταφέρνει να κάνει κάθε PR event της word of mouth, συγκεντρώνοντας τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους Media,Social Media και τους ειδικούς ομορφιάς, δείχνοντας έτσι ότι έχει εδραιωθεί στις καρδιές του κοινού. Το σημερινό event μας έδωσε την τέλεια ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα από τα πιο αγαπημένα exclusive brands με τα οποία συνεργαζόμαστε, καθιστώντας τη SEPHORA τον απόλυτο προορισμό για καλοκαιρινές αγορές ομορφιάς.".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.