Η Dyson λάμπει στο κόκκινο χαλί στα παρασκήνια της Dior Suite κατά τη διάρκεια του 77ου Ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Dyson

Φέτος, για πρώτη φορά, η τεχνολογία ομορφιάς της Dyson παρουσιάστηκε στην Dior Suite στο ξενοδοχείο Majestic στις Κάννες, στην Γαλλία, προσφέροντας σε διάσημους και VIPs μια αποκλειστική εμπειρία hair styling πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Δέκα Dyson Styling ambassadors από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Larry King, του Pierre Saint Sever και του Dylan Bradshaw, δημιούργησαν γοητευτικά χτενίσματα για την εκδήλωση με την τελευταία τεχνολογία της Dyson, όπως το επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic™️ και τo Dyson Supersonic Nural™️.

Cannes Film Festival Hair Trends - Ambassadors

Shine Bright with Sleek Hairstyles
Global Styling Ambassador Larry King

The Return of Glamour on the Red Carpet
Global Styling Ambassadors Larry King, Dylan Bradshaw, and Pierre Saint Sever

Perfect Curl with Dyson Technology
Golshifteh Farahani by Global Styling
Ambassador Larry King

Make a Statement with Strong Partings
Izabel Goulard by Global Styling Ambassador Larry King

Create a Statement with a High Ponytail
Neelam Gill by Styling Ambassador Lilli Bridger

‘Get the Look’ από τους Dyson Styling Ambassadors

Izabel Goulard by Larry King

  1. Ξεκινήστε διαχωρίζοντας το πίσω μέρος των μαλλιών σας και δημιουργήστε ένα σφιχτό, χαμηλό κοτσίδα.
  2. Στη συνέχεια, πάρτε ένα τμήμα 2 ιντσών πάνω από το αυτί στο μπροστινό μέρος της γραμμής των μαλλιών και τραβήξτε το πίσω σφιχτά για να δημιουργήσετε μια λεία γραμμή.
  3. Για τον τελικό βήμα, χρησιμοποιήστε το ισιωτικό Dyson Corrale™ για να λειάνετε τα υπόλοιπα τμήματα των μαλλιών σας συγκρατώντας τα σε μια δεύτερη κοτσίδα. Δέστε τα μαλλιά κόμπο.
  4. Ολοκληρώστε το look προσθέτοντας ένα μείγμα λαδιού και κρέμας για το απόλυτη mirrored shine.

Golshifteh Farahani by Larry King

  1. Ξεκινήστε ψεκάζοντας τα μαλλιά και εφαρμόζοντας τα δικά σας haircare προϊόντα σε όλο το μήκος.
  2. Χρησιμοποιήστε τον επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic r™ με το εξάρτημα diffuser για να ορίσετε τις μπούκλες.
  3. Χρησιμοποιείστε το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών  Dyson Supersonic r™ για να ενισχύσετε την υφή των μαλλιών σας και να δημιουργήσετε ένα άγριο, ατίθασο look.
  4. Ολοκληρώστε χρησιμοποιώντας το ισιωτικό μαλλιών Dyson Corrale™ για τέλειες μπούκλες, δίνοντας στα μαλλιά μια φυσική αίσθηση.

Marta Lozano by Sebastian Iskander

  1. Πρώτα, χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic r™ με το εξάρτημα pro concentrator για να λειάνετε τα μαλλιά πριν τα διαμορφώσετε σε ένα chignon.
  2. Για το chignon, δημιουργήστε μπούκλες με το ισιωτικό Dyson Corrale™, εφαρμόστε λίγο σπρέι και χτενίστε τα. Χρησιμοποιήστε ένα δίχτυ για να δημιουργήσετε έναν κόμπο κίνησης στο chignon.
  3. Τέλος, καθορίστε το look σας με το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic r™ και το εξάρτημα diffuser. Φροντίστε να λειάνετε τις φύτρες μαλλιών που μπορεί να πετάνε.

Nic Kauffman by Larry King

  1. Ξεκινήστε ψεκάζοντας τα μαλλιά με νερό και εφαρμόστε κερί, κρέμα και άργιλο για να προσθέσετε λάμψη.
  2. Χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic r™ με το επαγγελματικό εξάρτημα concentrator για να πλησιάσετε τις ρίζες των μαλλιών σας, να λειάνετε τα μαλλιά, να τα τεντώσετε ελαφρά  και να τα τραβήξετε προς τα πίσω, αφήνοντας μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο μπροστά.
  3. Ολοκληρώστε το look εφαρμόζοντας περισσότερο άργιλο στο πίσω μέρος των μαλλιών για να ενισχύσετε το σχήμα τους, καθιστώντας τη συνολική δομή ορατή από μπροστά.

Chiara King by Florin Noje

  1. Πρώτα, χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic r™ με το εξάρτημα pro concentrator  για να λειάνετε τα μαλλιά πριν τα διαμορφώσετε σε ένα chignon.
  2. Για το chignon, δημιουργήστε μπούκλες με το ισιωτικό Dyson Corrale™, εφαρμόστε λίγο σπρέι και χτενίστε τα. Χρησιμοποιήστε ένα δίχτυ για να δημιουργήσετε έναν κόμπο κίνησης στο chignon.
  3. Τέλος, καθορίστε το look σας με το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic r™ και το εξάρτημα diffuser. Φροντίστε να λειάνετε τις φύτρες μαλλιών που μπορεί να πετάνε.

Agathe Riedinger by Pierre Saint-Sever

  1. Σε νωπά μαλλιά, απλώστε styling mousse ή μια κρέμα υφής για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας.
  2. Στεγνώστε με τα δάχτυλά σας με το πιστολάκι μαλλιών Supersonic Nural για να διατηρήσετε μια φυσική κίνηση. Η χρήση του νέου εξαρτήματος διάχυσης Wave+Curl της Dyson βοηθά στην επίτευξη αυτού του στόχου και στον έλεγχο του όγκου. Ο αέρας διαχέεται απαλά μέσω μακρύτερων ακίδων για να φτάσει βαθύτερα στα μαλλιά, για υφή, όγκο και μπούκλες.
  3. Εφαρμόστε ελαφρά ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού για την επίτευξη του  ‘beach effect’ σε όλα τα μαλλιά. 
  4. Δημιουργήστε έναν χαμηλό κότσο αφήνοντας τις τούφες γύρω από το πρόσωπο να πέφτουν ελεύθερα για να διατηρηθεί η κίνηση και η ελαφρότητα.
  5. Αυτό το look λειτουργεί πολύ καλά σε μακριά μαλλιά αλλά και σε μεσαίου μήκους μαλλιά, σε χαμηλή ponytail ή με ελεύθερα κυματιστά μήκη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.