Η Vichy Laboratoires, χορηγός αντηλιακής προστασίας των συμμετεχόντων του φετινού επετειακού Spetsathlon

Vichy Laboratoires

Το Spetsathlon επέστρεψε για 10η συνεχόμενη επετειακή χρονιά στο νησί των Σπετσών με μια μοναδική διοργάνωση. Σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών ήταν για πρώτη χρονιά, η Vichy Laboratoires ως επίσημος Sun Care Partner της φετινής διοργάνωσης που φρόντισε για την αντηλιακή προστασία των συμμετεχόντων, με το moto "Live..Race..Run fast..Don’t age fast!", υποστηρίζοντας πως η καθημερινή φωτοπροστασία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μίας υγιούς επιδερμίδας. 

Το Spetsathlon είναι ένας αθλητικός αγώνας που περιλαμβάνει κολύμβηση, τρέξιμο και ποδηλασία σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά. Η συμμετοχή στον αγώνα απαιτεί εξαιρετική φυσική κατάσταση και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους αθλητές να δοκιμάσουν τα όρια τους και να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον των Σπετσών. 

Vichy Laboratoires

Η Vichy Laboratoires αναγνωρίζει την σημαντικότητα της άσκησης για την ευζωία και την διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας και προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα για τη φροντίδα των αθλητών. Καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, η Vichy Laboratoires ήταν κοντά σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχοντας την απαραίτητη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο και το σώμα μέσα από την σειρά Capital Soleil και προσφέροντας συμβουλές για τη σωστή προστασία τους από τον ήλιο και τη φροντίδα της επιδερμίδας τους.

Vichy Laboratoires

Η σειρά CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY προσφέρει δερματολογικά ελεγμένη πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία κατά της φωτογήρανσης, σε μία εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή για αόρατο τελείωμα και φυσική αίσθηση, που αφήνει το δέρμα να αναπνέει ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα, κάνοντας την τον τέλειο σύμμαχο καθημερινής φωτοπροστασίας και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Vichy Laboratoires

Το Σάββατο 18/5 η εκκίνηση των κολυμβητικών αγώνων των 1χλμ. και 3χλμ.  δόθηκε από την Vichy Laboratoires, που φρόντισε και για την προθέρμανση των κολυμβητών με ένα Warm Up Session by Vichy από τον πρωταθλητή κολύμβησης, Γιάννη Δρυμωνάκο, ενώ η Όλγα Ντάλλα από την ομάδα της Vichy Laboratoires, τερμάτισε 1η στην ηλικιακή της κατηγορία στο κολύμπι του 1km.

Την Κυριακή 19/5, η ομάδα της Vichy Laboratoires δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα στην βεράντα του εμβληματικού ξενοδοχείου Ποσειδώνιον, προσφέροντας ένα μοναδικό brunch event σε επιλεγμένους καλεσμένους ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθούσαν τις επιδόσεις των τριαθλητών στην γραμμή τερματισμού του αγώνα. Η Alessandra Delfini, Country Manager L’Oreal Hellas που τίμησε την φετινή διοργάνωση με την παρουσία και συμμετοχή της, εντυπωσίασε στο Sprint Triathlon τερματίζοντας 2η στην ηλιακή της κατηγορία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Vichy Laboratoires και σε όλους τους συμμετέχοντας για την συμμετοχή και την κατάρριψη των προσωπικών τους ρεκόρ! Η Vichy Laboratoires είναι πραγματικά υπερήφανη που στηρίζει αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός και συμβάλλει στην αντηλιακή προστασία των αθλητών, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά! 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.