Μεγάλες νίκες της Nikon στα φετινά βραβεία Red Dot

Nikon

Η Nikon Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέκτησε τέσσερα εντυπωσιακά βραβεία Red Dot για το σχεδιασμό προϊόντων. Δύο από τις ναυαρχίδες full-frame mirrorless φωτογραφικές μηχανές της Nikon, οι Nikon Zf και Z8, έχουν αναγνωριστεί από την κριτική επιτροπή. Στο τμήμα φακών, όχι ένας αλλά δύο φακοί κέρδισαν ένα βραβείο που περιελάμβανε τον φακό NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S και τον φακό NIKKOR Z 135mm f/1.8 Plena.

Σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης υποβλήθηκαν προϊόντα από 60 χώρες και, στη συνέχεια, αξιολογήθηκαν από ένα πάνελ έγκριτων ειδικών της σχεδίασης από όλο τον κόσμο. Ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία και η ανθεκτικότητα λήφθηκαν υπόψη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης πριν ανακοινωθούν οι νικητές.

Τα προϊόντα της Nikon που βραβεύτηκαν με το "Red Dot Award: Product Design 2024" είναι τα εξής:

NIKON Z8

Nikon

  Η Z8 φέρνει το σύνολο χαρακτηριστικών της Z9 σε ένα σώμα που είναι 30% μικρότερο από την Z9 και 15% μικρότερο από την D850. Ο  αισθητήρας stacked CMOS 45 MP και το εντυπωσιακό δυναμικό εύρος. Το εκπληκτικό σύστημα αυτόματης εστίασης βαθιάς μάθησης και ο ρυθμός επιτυχίας ανίχνευσης θέματος και ματιών στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Το σκόπευτρο ζωντανής προβολής χωρίς διακοπές και η ανακλινόμενη οθόνη 4 αξόνων. Video, φωτογραφίες ή και τα δύο. Έχετε την ελευθερία να καινοτομήσετε, ενώ η Z8 απογειώνει με αξιοπιστία κάθε κάδρο.

NIKON Zf 

Η Zf είναι όπου η κλασική σχεδίαση αναλογικής κάμερας NIKON συναντά την προηγμένη τεχνολογία της σειράς Z για απόδοση επόμενου επιπέδου. Είναι ο τέλειος συνδυασμός παρελθόντος και παρόντος. Το μαύρο φινίρισμα στους ειδικά επεξεργασμένους μπρούτζινους μηχανικούς επιλογείς ελέγχου αποκαλύπτει μια ελκυστική πατίνα με την πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη Zf, τόσο περισσότερο γίνεται μοναδική στο είδος της.

NIKKOR Z 600mm f/6.3VR S 

Nikon

Τόσο στις φωτογραφίες, όσο και στα video, αποτυπώστε την ταχύτητα, τη δύναμη και τη χάρη των μακρινών θεμάτων χάρη στον φακό σταθερής εστιακής απόστασης NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S. Ελαφρύς και ισορροπημένος για λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι. Ευκρινής και καθαρός με οποιοδήποτε διάφραγμα.

NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena 

Με τα εξειδικευμένα οπτικά του και το στρογγυλεμένο διάφραγμα 11 λεπίδων, ο NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Είτε τραβάτε φωτογραφίες, είτε video, θα επαναπροσδιορίσει την αντίληψή σας για το τι μπορεί να κάνει ένας ευρυγώνιος φακός 135 mm f/1,8. Η σύνθετη οπτική κατασκευή περιλαμβάνει 16 στοιχεία φακού σε 14 ομάδες. Καθώς η μεγάλη μοντούρα Z δίνει τη δυνατότητα για την ιδανική τοποθέτηση των στοιχείων και το στρογγυλεμένο διάφραγμα 11 λεπίδων ελαχιστοποιεί την περίθλαση, οι παραμορφώσεις μειώνονται σε κάθε ρύθμιση διαφράγματος.

Το βραβείο Red Dot Design Award απονέμεται στα πλαίσια ενός παγκόσμιου διαγωνισμού όπου αναγνωρίζονται τα κορυφαία επιτεύγματα σχεδίασης και επιχειρήσεων και έχει πλούσια ιστορία 67 ετών. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες https://www.red-dot.org/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.