Καλοκαίρι 2024: τα trends στα γυναικεία παπούτσια που θα λατρέψουμε

Boxer Shoes

Η νέα σεζόν θέλει θηλυκότητα, κομψούς συνδυασμούς, χρώμα αλλά και άνεση. Οι τάσεις για φέτος φέρνουν στο προσκήνιο μια νέα, ανανεωμένη εκδοχή των κλασικών σχεδίων που προσελκύουν το εδιαφέρον των απανταχού fashion lovers. 

Φέτος επενδύουμε σε κομψά, προσεγμένα σχέδια που αναδεικνύουν κάθε στυλ, κολακεύουν το πόδι και τονίζουν τη θηλυκότητα. Η διαφορά με προηγούμενες χρονιές; Η σωστή επιλογή υλικού. Ένα παπούτσι από γνήσιο δέρμα παίζει καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο στην καθημερινή μας άνεση, αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα αφού το δέρμα χαρίζει δόσεις πολυτέλειας, αποπνέει διαχρονικότητα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα υλικά. 

Ανακαλύψτε μαζί μας όλα όσα θα φορεθούν την περίοδο που έρχεται και αρχίστε να ετοιμάζετε τα summer looks σας!

Flat Πέδιλα

Boxer Shoes

Τα πέδιλα θεωρούνται η κορυφαία επιλογή για το καλοκαίρι. Ελκυστικά, σε πολλά σχέδια, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες ή και πιο minimal, μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση. Αναδεικνύουν τα πόδια μας, ενώ χαρίζουν ένα στυλ ανεμελιάς. Επιλέξτε ένα χαμηλό πέδιλο σε ταμπά και καφέ αποχρώσεις από γνήσιο δέρμα, για να περπατάτε με τις ώρες χωρίς να κουράζονται τα πόδια, και συνδυάστε το με αέρινες παντελόνες στο χρώμα της άμμου.

Πέδιλα με χοντρό τακούνι

Boxer Shoes

Αν το χρώμα είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, τα δύο χρώματα τι είναι; Το απόλυτο must! Πέδιλο με χοντρό, άνετο τακούνι σε υπέροχη διχρωμία. Με αέρινα mini, midi ή και maxi φορέματα, αλλά και φαρδιές παντελόνες, αποτελεί ιδανική επιλογή για μοντέρνο office look αλλά και για βραδινές εξόδους. Το ύψος του τακουνιού αλλά και η ποιότητα του δέρματος θα κάνει τη διαφορά και θα κλέψει τις εντυπώσεις, προσθέτοντας σέξι διάθεση στο look και άφθονα feminine vibes.

Πάνινα sneakers 

Boxer Shoes

Ένα ζευγάρι πάνινα sneakers είναι απαραίτητα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή μας. Για φέτος, η μόδα επιτάσσει πιο μοντέρνες, μινιμαλιστικές γραμμές, κατά προτίμηση στο χρώμα της άμμου, ενώ για τις πιο τολμηρές υπάρχουν και πιο ιδιαίτερα μοτίβα, που μπορούν να φορεθούν με πιο loungewear αισθητική, με τζιν, σορτς αλλά και αέρινα φορέματα. 

Μοκασίνια  

Boxer Shoes

Τα μοκασίνια κερδίζουν έδαφος και αυτή τη χρονιά. Από το πρωί έως το βράδυ, δημιουργούν μοντέρνα σοφιστικέ looks και ξεχωρίζουν. Απόλυτα ταιριαστά με υφασμάτινα παντελόνια, φορέματα αλλά και κομψά τζιν για στυλάτο office look, βόλτες στην πόλη και χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά. 

Πέδιλα τύπου παντόφλες 

Boxer Shoes

Πολύχρωμα ή safe λευκά και μαύρα, τα πέδιλα τύπου παντόφλες ζουν μια περίοδο δόξας, καθώς τα συναντάμε όχι μόνο σε beach looks αλλά πλέον παντού στην καθημερινότητά μας, ακόμα και στις πασαρέλες. Φέτος επιστρέφουν δριμύτερα για να φορεθούν κάθε στιγμή με statement looks, ξεκινώντας από την πόλη και συνεχίζοντας φυσικά και στις διακοπές.

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 της Boxer αποπνέει φρεσκάδα, δυναμισμό και μας ταξιδεύει σε γραφικά σοκάκια, βόλτες δίπλα στη θάλασσα και ειδυλιακά ηλιοβασιλέματα. 

Boxer Shoes 

Όλα τα σχέδια της Boxer είναι από γνήσιο, ποιοτικό δέρμα, με εξαιρετικό φινίρισμα, το οποίο αποτυπώνεται στη μεγάλη αντοχή που έχουν, στο ανάλαφρο περπάτημα, στην καθημερινή άνεση αλλά και στην αίσθηση πολυτέλειας που χαρίζει το καλό δέρμα. Ύφος που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. 

Η Νέα Συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 είναι διαθέσιμη σε καταστήματα υποδημάτων και στο boxer.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.