Τα "Cobra" Under Armour παπούτσια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε συνεργασία με τον Same84

Γιαννούλης Λαρεντζάκης Under Armour

Την Πέμπτη (23/5), ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αθλητής της Under Armour και παίχτης του Ολυμπιακού, χτύπησε ξανά σαν ‘’cobra’’!

Αυτή τη φορά όχι με τις αθλητικές του ικανότητες, αλλά με τα μοναδικά customized παπούτσια που δημιούργησε, αποκλειστικά για τον Lary, ο street artist Same84 ενόψει του Final Four της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο.

Το collaboration στήθηκε με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του Γιαννούλη και της ομάδας του, με την πρόκριση στο FINAL FOUR του Βερολίνου. Το παπούτσι έκανε "πρεμιέρα" την Πέμπτη 23 Μαΐου, όταν ο παίχτης το φόρεσε στο media day του F4, και η "είδηση" έγινε ήδη viral στα sites και στα social. To παπούτσι ανέβηκε επίσης και στα κανάλια του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.