Ταξίδι στην Τήνο για μια αναζωογονητική εμπειρία διακοπών που δεν περίμενες

Diles & Rinies

Μέσα σε όμορφες και ζεστές ημέρες που μυρίζουν Καλοκαίρι, αλλά και με πολλή όρεξη και φρέσκιες ιδέες ξεκινάει μια ακόμη σεζόν στο Diles & Rinies Luxury Villas και την Τήνο που εφέτος θα είναι η χρονιά της! 

Με τις κρατήσεις να δείχνουν μια σταθερά ανοδική πορεία, το νησί των 64 μαγευτικών χωριών, του ήλιου και του καλού φαγητού, αποτελεί την "ήρεμη δύναμη" των Κυκλάδων και προσκαλεί κάθε ταξιδιώτη που θέλει να εξερευνήσει τους κρυμμένους του θησαυρούς και ψάχνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που συνδυάζει όλα εκείνα που σημαίνουν Ελλάδα. 

Diles & Rinies

Στο σκηνικό αυτό, οι βραβευμένες βίλες του Diles & Rinies, που από τη μοναδική τοποθεσία τους αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, είναι η τέλεια αφετηρία τόσο για τον Έλληνα όσο και τον ξένο επισκέπτη στο ταξίδι αυτό. 

Το κατάλυμα χτίστηκε με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και την παράδοση του νησιού και αποτελείται από οκτώ κατοικίες με μεσογειακό ύφος και vintage "πινελιές", που ξεπροβάλουν μέσα σε ένα κτήμα 8,5 στρεμμάτων με παραδοσιακά πέτρινα πεζούλια- χτισμένα με την τεχνική της ξερολιθιάς- γεμάτο ελιές, πικροδάφνες κι αμπέλια. 

Diles & Rinies

Ιδανικό τόσο για ζευγάρια που αναζητούν την άνεση και την αυτονομία μιας θερινής κατοικίας, όσο και για οικογένειες ή παρέες που θέλουν να μοιράζονται ένα ευρύχωρο σπίτι απολαμβάνοντας ξενοδοχειακό service και ενισχύοντας την εμπειρία τους μέσα από εξατομικευμένες υπηρεσίες. Συγκλονιστική θέα, σπίτια με ιδιωτική πισίνα και μεγάλη βεράντα με μπάρμπεκιου είναι συνδυασμός που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Diles & Rinies

Οι διακοπές στο Diles & Rinies δεν είναι όμως μια απλή διαμονή. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες οικογένειες, γκρουπ φίλων αλλά και εταιρείες "κλείνουν" πλέον εξολοκλήρου το Estate του Diles & Rinies για τη διαμονή τους, διοργανώνοντας events και δεξιώσεις σε ένα πλαίσιο απόλυτης ιδιωτικότητας και λιτής πολυτέλειας. 

Ο επισκέπτης του Diles & Rinies θα "χαθεί" σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στο Wellness Kiosk του καταλύματος, βυθισμένο στα αρώματα και τους ήχους της φύσης, ενώ θα απολαύσει δροσιστικά εξωτικά κοκτέιλ δίπλα στην infinity pool στο μπαρ του ξενοδοχείου το ηλιοβασίλεμα.

Σε όποια κατηγορία ταξιδιώτη κι αν ανήκεις, οι Diles & Rinies σε "προκαλούν" να τις ανακαλύψεις σε μια ξεχωριστή προσωποποιημένη εμπειρία διακοπών με στυλ, γεμάτη αισθήσεις και εικόνες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.