Η ΦΙΞ Άνευ έδωσε το "παρών" στη φετινή επετειακή διοργάνωση του Spetsathlon!

ΦΙΞ Άνευ

Η ΦΙΞ Άνευ, η αγαπημένη μπύρα χωρίς αλκοόλ, έδωσε δυναμικά το "παρών" στο Spetsathlon 2024, το οποίο σηματοδότησε τη 10η διοργάνωση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που έλαβε χώρα στις Σπέτσες. 

Η ΦΙΞ Άνευ, που ηγείται της κατηγορίας της, διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση μπύρας, με τις λιγότερες θερμίδες (μόλις 14 θερμίδες ανά 100 ml.), αποτελώντας την ιδανική πρόταση για όσους επιλέγουν έναν πιο ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΦΙΞ Άνευ στήριξε φέτος για πρώτη φορά τη διοργάνωση του Spetsathlon, μία αθλητική "γιορτή" για το τρίαθλο, που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Σπετσών και διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. 

ΦΙΞ Άνευ

Μέσα από μία ποικιλία αγωνιστικών επιλογών, το Spetsathlon αποτελεί μία διοργάνωση που απευθύνεται τόσο σε έμπειρους αθλητές, που έχουν διαγράψει μία πορεία στο χώρο του αθλητισμού, όσο και σε όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Χαρακτηριστικό είναι, ότι στην εκδήλωση συμμετέχουν αθλητές από όλον τον κόσμο, ενώ κάθε χρόνο παρευρίσκονται και σημαντικές προσωπικότητες από όλους τους κλάδους, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μία διοργάνωση που έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας μας. 

Φέτος, λοιπόν, στο Spetsathlon, το τριήμερο 17-19 Μαΐου 2024, οι αθλητές, εθελοντές και επισκέπτες απόλαυσαν, μετά τον τερματισμό των δράσεων, μία παγωμένη μπύρα ΦΙΞ Άνευ, που ήταν διαθέσιμη στο πλαίσιο της διοργάνωσης, προσφέροντας στιγμές δροσιάς και απόλαυσης στους παρευρισκόμενους. 

Η ΦΙΞ Άνευ, ως μία διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ, μέσα από την παρουσία της στην εκδήλωση, μας υπενθύμισε και πάλι ότι στη ζωή κάποια "άνευ" είναι καλύτερα από τα "με", και μας προσκάλεσε να γιορτάσουμε μαζί τον αθλητισμό, στο πλαίσιο του φετινού επετειακού Spetsathlon!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.