Βασίλειος Λόης στην "7th Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair"

7th Art-Thessaloniki

Ο Βασίλειος Λόης (VASSILIOS),  θα συμμετέχει ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης στην "7th Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair" (23-26.05.24 ΔΕΘ HELEXPO| Περίπτερα 10-9, Booth No 43γ).

Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης και υπότροφος του Ωνασείου Ιδρύματος, έχει Masters in Fine Arts από το Pratt Institute του Brooklyn της Νέας Υόρκης και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Αμερική, στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

7th Art-Thessaloniki

www.phantasmagoriart.com @phantasmagori.art basilois@hotmail.com

Η "7th Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair", θα είναι ανοικτή για να υποδεχθεί για μια ακόμη χρονιά, πολλούς επισκέπτες, αγοραστές, συλλέκτες από όλο τον κόσμο που θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη σύγχρονη τέχνη, να μιλήσουν με τους καλλιτέχνες και τους γκαλερίστες, κατά την περιήγησή τους στα μουσεία και τις αίθουσες τέχνης.

7th Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair
ΔΕΘ HELEXPO (περίπτερα 10-9 | Booth No 43γ).
23-26 Μαΐου 2024
Είσοδος για το κοινό
Πέμπτη 16:00-22:00 
Παρασκευή 14:00-21:00 
Σάββατο & Κυριακή 11:00-21:00
www.art-thessaloniki.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.