Το ultra-premium Seventy One Gin προστίθεται στο portfolio της Trinity Wines!

Trinity Wines

Το Seventy One Gin, δημιούργημα του θρυλικού φωτογράφου μόδας Mert Alas (Mert & Marcus), επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του gin και μας την συστήνει ως μια μορφή τέχνης. 

Χρειάστηκαν περίπου τέσσερα χρόνια προσπάθειας ώστε να καταλήξει στη γεύση του, και να δημιουργήσει ένα gin με τον ίδιο τρόπο που ένας αρωματοποιός δημιουργεί ένα άρωμα.

H μοναδικότητα του Seventy One Gin βρίσκεται στο βαρέλι. Ένα σπάνιο χρυσαφένιο χρώμα και μια μοναδική γεύση, πέρα από τα συνηθισμένα.

Trinity Wines

Αρώματα καβουρδισμένης αρκεύθου, νότες άγριου πεύκου που αναμειγνύονται με ώριμα και ζουμερά grapefruit, εκλεκτά βότανα και άνθη κάκτου Queen of the Night, συνθέτουν ένα απολαυστικό gin που ωριμάζει για 71 νύχτες σε επιλεγμένα δρύινα βαρέλια. Πλούσιο, ζεστό και αισθησιακό, με μεθυστικές νότες από γιασεμί, ροδοπέταλα Δαμασκού, tonka και βανίλια.

Απαλό και ταυτόχρονα πολύπλοκο, ιδανικό για να το πιείτε είτε σκέτο με πάγο, είτε σε ένα απολαυστικό Martini. 

Trinity Wines

"Golden Martini”:
70ml Seventy One Gin
10ml Dry Vermouth
Grapefruit Twist 

https://www.seventyonegin.com/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.