Παράταση προθεσμίας για το Διαγωνισμό Παραμυθιού "Χρυσές Μέλισσες" των Εκδόσεων Lebee

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 31/08.

Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες»

Ο Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού "Χρυσές Μέλισσες" παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2024 προσφέροντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους ενδιαφερόμενους να αναδείξουν το ταλέντο τους στη συγγραφή και να μοιραστούν τις ιστορίες τους με το κοινό.

Ο Διαγωνισμός "Χρυσές Μέλισσες", απευθύνεται σε όλους τους μόνιμους κάτοικους της Ελλάδας και του εξωτερικού, από ηλικίας οκτώ έως ενενήντα οκτώ ετών που ασχολούνται με το χώρο είτε επαγγελματικά είτε επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτόν. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε δύο κατηγορίες: ενήλικες (18-98 ετών) με ελεύθερο θέμα και ανήλικοι (8-17 ετών) με θέμα "Περιβάλλον – Επικονίαση – Μέλισσα". Τα έργα θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από καταξιωμένους εκπροσώπους του συγγραφικού χώρου, οι οποίοι με τη μοναδική τους ματιά θα αναδείξουν το ταλέντο των συμμετεχόντων. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση έχει προβλέψει μοναδικά έπαθλα για τους νικητές της κατηγορίας των ενηλίκων, συμπεριλαμβανομένης της ανάδειξης της συγγραφική τους προσπάθειας στους αναγνώστες. Στην κατηγορία των ανηλίκων, θα απονεμηθεί το Βραβείο "Χρυσό Μελισσάκι", με το οποίο ο νικητής ή η νικήτρια θα επιβραβευτεί για το έργο του/της. Επιπλέον, πλούσια δώρα προβλέπονται για τους συμμετέχοντες που θα φτάσουν στη δεκάδα, με στόχο την αναγνώριση και την ενθάρρυνση της δημιουργικότητάς τους.

Οι Εκδόσεις Lebee μέσω του Διαγωνισμού προσφέρουν τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τη συγγραφική πένα και να αφυπνίσουν τη φαντασία τους, ανοίγοντάς τους το δρόμο προς τη συγγραφή.

Μέρος των εσόδων του Διαγωνισμού θα διατεθεί στο έργο του Οργανισμού "Μαζί για το Παιδί". 

Χορηγοί επικοινωνίας του Διαγωνισμού "Χρυσή Μέλισσα": Όγδοο Radio, Bookia.gr, Themamagers.gr. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews