VENDEMA: "Και δηλαδή πως κάνετε ένα ελαιόλαδο sexy?"

VENDEMA

To million dollar question που γεννήθηκε στους επισκέπτες της FOOD EXPO ήρθε να απαντήσει η VENDEMA, μια φρέσκια εταιρεία στο χώρο των premium προϊόντων ελιάς. 

Με την πρώτη της παρουσίαση σε εμπορική έκθεση, η ομάδα της VENDEMA συστήθηκε σε ένα ευρύ κοινό επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατά την διάρκεια της FOOD EXPO, της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών στην Ν.Α Ευρώπη που διεξάχθηκε στις 9-11 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

VENDEMA

Έντονα χρώματα, pop αισθητική, προσεγμένο tasting booth και το γιγαντιαίο "making olive oil sexy” moto to live by, συνέθεσαν το catchy τελικό αποτέλεσμα. 

"Στόχος μας να γνωρίσουμε στο κοινό ένα αρχέγονο, βαρύ γαστρονομικό θησαυρό, το ελαιόλαδο, με μία καθόλου βαριά και αρχέγονη ταυτότητα, θελκτική στον σύγχρονο foodie, επαγγελματία ή ερασιτέχνη της γαστρονομίας.

Καιρός να σταματήσεις να κρύβεις το μπουκάλι με το λάδι σου στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη-ώρα να βγει περήφανα στο τραπέζι.”

VENDEMA

VENDEMA είναι η καλή σοδειά, η καλή χρονιά, και σίγουρα είναι πολλά περισσότερα από μία εντυπωσιακή συσκευασία:

Ορθές γεωργικές πρακτικές και βιολογική καλλιέργεια, μηδενικές παρεμβάσεις στο έδαφος, πρώιμη συγκομιδή Οκτωβρίου και άμεση ελαιοποίηση, φύλαξη με άζωτο και σταδιακή εμφιάλωση ανάλογα με την ζήτηση: οι βασικοί πυλώνες της ποιότητάς μας. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα παίζει ασφαλώς η φύση: με υψόμετρο στα 820μ. στην περιοχή των Αμμόλοφων στην Αρχαία Ολυμπία, το ήπιο κλίμα, οι επιρροές από την κοντινή θάλασσα, η άφθονη ηλιοφάνεια και το άψογο, πλούσιο έδαφος, δημιουργούν τις ιδανικότερες συνθήκες για την παραγωγή ενός εξαιρετικού ελαιόλαδου.

Αυτή η εξαιρετική μαγιά μας χαρίζει 3 ελαιόλαδα, με ποικιλία έντασης και αρωμάτων, καθώς και 2 βρώσιμα προϊόντα, την πάστα ελιάς Καλαμών και τις ελιές Καλαμών μας. Μάλιστα, ένας εκ των κωδικών, το Vendema High Phenolic, αποτελεί προϊόν ξεχωριστής διατροφικής αξίας, με υψηλή περιεκτικότητα σε φαινόλες, φυσικά αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και αντικαρκινικά.

VENDEMA

Η VENDEMA έχει κύριο στόχο της της αγορές εξωτερικού, στην προσπάθεια να επικοινωνήσει το ελαιόλαδο ως ένα βασικό πυλώνα της σύγχρονης γαστρονομίας. "Κάθε ετικέτα ελαιόλαδου διατηρεί τόσο ξεχωριστό γευστικό προφίλ, που οι επιλογές στο food pairing είναι πραγματικά αναρίθμητες”.

Top notch προϊόν με ζωντανή και ηχηρή ταυτότητα, γεμάτη με χιούμορ, ενεργή επικοινωνία και δημιουργικές συνταγές στα social (@thisisvendema). Έτσι κάνoυμε ένα ελαιόλαδο sexy. 

thisisvendema.com
@thisisvendema

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Time to glo up. Ζήσαμε το μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Το glo μπήκε σε νέα εποχή, και μας κάλεσε να γιορτάσουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά στο μεγαλύτερο glo up του καλοκαιριού!

Η Sony παρουσιάζει το επόμενης γενιάς κιτ φωτογραφικής μηχανής ZV-E10 II και E PZ 16-50MM F3.5-5.6 OSS II για δημιουργούς περιεχομένου

Η νεότερη φωτογραφική μηχανή APS-C της σειράς ZV της Sony φέρνει πολυπόθητες λειτουργίες και βελτιώσεις στην κορυφαία σε πωλήσεις mirrorless φωτογραφική μηχανή.