Χριστούγεννα στο Athener Schule στα Βριλήσσια!

Athener Schule

Παρά το παγερό κρύο του Σαββάτου, στο Athener Schule πραγματοποιήθηκε φέτος κάτι πολύ περισσότερο από ένα Χριστουγεννιάτικο Παζάρι! Πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη, γιορτινή συνάντηση όλης της σχολικής κοινότητας!  

Για την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης Χριστουγεννιάτικης Γιορτής, που αποτελεί σπάνιο παράδειγμα αυτό-οργάνωσης και εθελοντισμού, δούλεψαν όλοι με το δικό τους τρόπο: γονείς, παιδιά, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό.  

Athener Schule

Το σχολείο μας θέλει να στείλει ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους, για τη συμμετοχή, την αγάπη, τη δημιουργικότητα και το συνεργατικό τους πνεύμα! Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους εκτός σχολικής κοινότητας που μας στήριξαν με την παρουσία τους και την έμπρακτη συνεισφορά τους, καθώς όλα τα έσοδα από το παζάρι επενδύονται πίσω στο σχολείο ή προσφέρονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Athener Schule

Μαζί απολαύσαμε αμέτρητα και απίθανα χειροποίητα γλυκά, Prosecco και snacks. Επισκεφθήκαμε την γερμανική μας γωνιά με τα ιδιαίτερα γλυκίσματα της γερμανικής παράδοσης και το ζεστό Glühwein που βοήθησε να κρατηθούν οι θερμοκρασίες στα σωστά επίπεδα! Παράλληλα στην ταβέρνα μας γευτήκαμε ψητά λουκάνικα της ώρας, ξινολάχανο με ψωμάκια, πατατοσαλάτα και σπιτικές πίτες.

Athener Schule

Το παιδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων είχε ιδιαίτερη απήχηση στους μικρούς μας φίλους με τα καλλιτεχνικά εργαστήρια από μαμάδες του σχολείου (και τις φίλες τους!) να πρωταγωνιστούν και φυσικά το Κουκλοθέατρο από την ομάδα Artoo Papsaprtoo να κλέβει την παράσταση!

Στο τέλος έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς μας με απίστευτα δώρα για μικρούς και μεγάλους, ανάμεσά τους ένα ηλεκτρικό πατίνι, μια τηλεόραση κ.α.

Στη γιορτή εκτέθηκαν στον χώρο της Βιβλιοθήκης μεγάλα ομαδικά έργα των παιδιών του σχολείου και τα έσοδα προσφέρθηκαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας!

Athener Schule

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίουη Βιβλιοθήκη του Athener Schule άνοιξε για όλους για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα!

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να βυθιστούν στη μαγεία της ιστορίας "Πετρόσουπα" μέσα από τη φωνή του ηθοποιού Αλέξανδρου Κλημόπουλου.

Επίσης, για πρώτη φορά η παιδική ορχήστρα του Athener Schule υπό τη διεύθυνση της μουσικού μας κας Αναστασίας Μηλιώρηγέμισαντον χώρο με μελωδίες!

Πάμε για το επόμενο!

Που θα μας βρείτε: 25ης Μαρτίου & Δ. Βερνάρδου 9 – Βριλήσσια
Τηλέφωνο: 210 6820566
E-mail sekretariat@athenerschule.gr
Website: www.athenerschule.gr
Facebook/ IG: Athener Schule

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews