12 Χρόνια Theodora D.

“Είναι υπέροχο να μπορείς να συνδυάζεις τη φαντασία σου με τα υλικά γύρω σου και να ανταμείβεσαι με ένα αποτέλεσμα που σχεδόν πάντα πλησιάζει τα όνειρά σου.” Theodora D.

12 Χρόνια Theodora D.

Το brand Theodora D. γιορτάζει τα 12 χρόνια του! 12 χρόνια έκφρασης και δημιουργίας, γεμάτα σχήματα και αντιθέσεις, εμπλουτισμένα με εμπειρίες και παγκόσμιες διακρίσεις. Μια ιστορία που γράφεται πάνω στα μοναδικά κοσμήματά της Σχεδιάστριας και που ως πολύτιμη σκυτάλη μπορεί να περάσει από γενιά σε γενιά.

Σας προσκαλούμε σε μια διήμερη γιορτή, για να γιορτάσουμε αυτά τα υπέροχα και εμπνευσμένα 12 χρόνια, να γνωριστούμε καλύτερα και να ανακαλύψετε τον κόσμο της Theodora D.!

12 Χρόνια Theodora D.

1 & 2 Δεκεμβρίου 2023
Mire Me Athens Boutique Hotel

Η διήμερη γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 &το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στο Mire Me Athens Boutique Hotel, στο All-Day Bistrot στο ισόγειο του ξενοδοχείου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν κοσμήματα από τις conceptual συλλογές της Theodora D., απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί και μουσική.

Ωράριο:
Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου: 18:00 – 22:00
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου: 11:00 – 21:00

12 Χρόνια Theodora D.

Λίγα λόγια για τη σχεδιάστρια:

Η Θεοδώρα Νταρακλίτσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και διατηρεί το studio του jewelry brand Theodora D. Με σπουδές στα Οικονομικά, Fashion Styling και στο Κόσμημα, με φανερή την αγάπη της στη γλυπτική, δεν άργησε να οδηγηθεί στη δημιουργία των δικών της συλλογών χειροποίητων κοσμημάτων από ασήμι και χρυσό. Για τη Θεοδώρα, όλα τα υλικά είναι πολύτιμα και κάθε τεχνική μοναδική αρκεί να οδηγούν το κόσμημα σε μια ζωντανή, σχεδόν παλλόμενη, κατάσταση που αναδεικνύει την προσωπικότητα της γυναίκας που το φορά. Δημιουργώντας επάνω σε κερί ή απευθείας στο εκάστοτε μέταλλο, η Θεοδώρα σμιλεύει τα κοσμήματά της σύμφωνα με τις αναλογίες του ανθρώπινου σώματος, ενώ δεν δίνει το τελικό σχήμα παρά μόνο όταν είναι βέβαιη ότι εκείνα εφαρμόζουν ιδανικά, καταλήγοντας σε αναπόσπαστα κομμάτια της γυναικείας σιλουέτας.

theodorad.com @theodoradjewelry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews