H Grouper Cinemas επεκτείνεται στα Νότια Προάστια της Αττικής

Options Cinemas 1

Στις 6 Οκτωβρίου 2023 προστέθηκε ένας ακόμη κινηματογράφος στο δυναμικό της Grouper Cinemas. Πρόκειται για τα Town Cinemas στη Γλυφάδα, ο μοναδικός πολυκινηματογράφος στα Νότια Προάστια της Αττικής. Διαθέτει 4 αίθουσες χωρητικότητας 610 θέσεων συνολικά, πλήρως εξοπλισμένες με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ψηφιακής προβολής υψηλής ανάλυσης και συστήματα ήχου Dolby surround 5.1 και 7.1, προσφέροντας στους θεατές καθηλωτική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Τα Town Cinemas αποτελούνται από μια μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 278 θέσεων - ιδανική επιλογή για corporate και special events, δύο μικρότερες αίθουσες χωρητικότητας 130 και 118 θέσεων αντίστοιχα, καθώς και μια premium αίθουσα με 84 δερμάτινα καθίσματα κατάλληλη για private screenings.

Grouper Cinemas

Η Grouper Cinemas προχωράει δυναμικά

Η Grouper Cinemas έχει στο επίκεντρο τον επισκέπτη, γι’αυτό και δίνει έμφαση στην άνεση του θεατή, στην ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, στο πλούσιο πρόγραμμα ταινιών για όλες τις ηλικίες. Στον Όμιλο ανήκουν επίσης τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της παγκοσμίου φήμης IMAX® για την Αττική, με απώτερο στόχο στο μέλλον να μετατρέψει τη διασκέδαση στο σινεμά σε μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία.

Η εταιρία συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη με σταθερά βήματα και αυτή τη στιγμή ανήκουν στο δυναμικό της συνολικά 4 multiplexes στις 3 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας αλλά και 3 θερινοί κινηματογράφοι.

Grouper Cinemas

Αθήνα
o Options Cinemas Ilion εντός του εμπορικού Escape Center
o Town Cinemas στη Γλυφάδα

Θεσσαλονίκη
o Options Cinemas Makedonia εντός του εμπορικού Makedonia Mall

Πάτρα
o Options Cinemas Patra εντός του εμπορικού Veso Mare

Στις θερινές δραστηριότητες συγκαταλέγονται τα ακόλουθα σημεία, το καθένα "ντυμένο" με διαφορετικό concept:
o Options Open Air Ilion, o φετινός talk of the town προορισμός στο rooftop του εμπορικού κέντρου Escape Center στο Ίλιον
o Options Open Air Smart Park, στεγάζεται εντός του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα και θα ανοίξει άνοιξη του 2024
o Options Open Air Glyfada, θα συστηθεί με μια μορφή έκπληξη που θα ενθουσιάσει το κοινό, βρίσκεται δίπλα στο υπερπολυτελές resort One & Only στα πρώην Αστέρια Γλυφάδας και θα ανοίξει καλοκαίρι του 2024

Grouper Cinemas

Τα σχέδια της Grouper Cinemas δεν σταματάνε εδώ καθότι βρίσκεται σε μια διαρκή τροχιά ανάπτυξης, με στόχο να ανεβάσει την κινηματογραφική διασκέδαση ένα σκαλί ακόμη πιο ψηλά.

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας στο info@options-cinemas.gr ή να επισκεφθείτε το options-cinemas.gr καθώς και τα social media.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews