Έναρξη 4ετούς Αποκλειστικής Συνεργασίας μεταξύ των more.com και Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της διαχείρισης events και έκδοσης εισιτηρίων, more.com, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της 4ετούς αποκλειστικής συνεργασίας με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η συγκεκριμένη συνεργασία, που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2023, ανοίγει νέους ορίζοντες για τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία στον Δήμο Πειραιά.

Αυτή η συνεργασία θα διευκολύνει το κοινό να απολαμβάνει την πλούσια ποικιλία πολιτιστικών εκδηλώσεων που φιλοξενούνται στο ιστορικό θέατρο, καθώς το more.com θα παρέχει άμεσα εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης εισιτηρίων και προώθησης εκδηλώσεων, επιτρέποντας παράλληλα στους επαγγελματίες του πολιτισμού να επικεντρώνονται στη δημιουργία της τέχνης και την ψυχαγωγία.

Μετά την πρόσφατη εκτενή ανακαίνιση του νεοκλασικού, το οποίο μετράει 130 χρόνια από την οικοδόμησή του αποτελώντας αρχιτεκτονικό θησαυρό στην μπαρόκ κουλτούρα της Ελλάδας, το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά φιλοξενεί υψηλής ποιότητας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις αλλά και παράλληλες δράσεις, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Ένα από τα τρέχοντα θεατρικά αριστουργήματα που αξίζει κανείς να απολαύσει στο εμβληματικό κτίριο, είναι η παράσταση του διεθνούς φήμης Αμερικανού σκηνοθέτη Robert Wilson, "Τρεις Ψηλές Γυναίκες" του Edward Albee.

Τρεις εξέχουσες Ελληνίδες ηθοποιοί, (Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Λουκία Μιχαλοπούλου) αφοπλιστικές επί σκηνής απαντούν θεμελιακά ερωτήματα του εαυτού και της θνητότητας, με το σαρκαστικό έργο του Albee να εμπνέεται από τον χαρακτήρα της δικής του μητέρας. Η γυναίκα σταθμός στη ζωή κάθε ανθρώπου, αντιμέτωπη πια με το τέλος του βίου της, περιβάλλεται από δύο νοσηλεύτριες, οι οποίες παίρνουν τη μορφή του νεότερου εαυτού της. Με τη γνωστή του, ολιστική διαχείριση του χώρου και του χρόνου, ο Robert Wilson εξιστορεί μαεστρικά το αποτύπωμα το χρόνου, αναδεικνύοντας τις πολλαπλές αντανακλάσεις που γεννά ο καθρέφτης της ζωής.

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.more.com/theater/treis-psiles-gynaikes/

Οι δύο εκπρόσωποι του πολιτισμού συμμετέχουν ενθουσιωδώς σε αυτήν τη συνεργασία και αναμένουν με ανυπομονησία να προσφέρουν στο κοινό μια πληθώρα εκδηλώσεων και θεαμάτων που θα εμπλουτίσουν την πολιτιστική ζωή του Δήμου Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του more.com στο www.more.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews