Βράβευση Ξενοδοχείου Grand Patelli 4* στα Greek Hospitality Awards 2023

Grand Patelli

Το ξενοδοχείο Grand Patelli σημείωσε μια εξαιρετική επίδοση στα Greek Hospitality Awards 2023, όπου αναδείχθηκε σε δύο κατηγορίες, και κατέκτησε silver βραβεία. Στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής απονομής των βραβείων, το Ξενοδοχείο Grand Patelli εκπροσωπήθηκε από την CEO της εταιρείας διαχείρισης "The Smiley Guest" κα. Αγγελική Κυμπρίτου, και τον Διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Γεώργιο Μπλετσογιάννη.

Η εντυπωσιακή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου στο Athenaeum InterContinental, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Τα Greek Hospitality Awards είναι ένας διακεκριμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας που διοργανώνονται για 9η συνεχή χρονιά.

Grand Patelli 4*

Το Grand Patelli συμμετείχε στις κατηγορίες "Best Greek New City Hotels" και "Best Greek Hotel Dining Experience"κερδίζοντας το Silver Award και στις δύο. Αυτή η διπλή αναγνώριση αποτυπώνει την αφοσίωση του ξενοδοχείου στην παροχή αρίστων υπηρεσιών και τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών γι τους επισκέπτες του.

Grand Patelli 4*

Τα Greek Hospitality Awards αποτελούν έναν κορυφαίο θεσμό αναγνώρισης της αριστείας στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα, ενισχύοντας το κύρος των νικητών. Το Grand Patelli συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία παραμένοντας πιστό στις προσδοκίες και φιλοδοξίες της Οικ. Γιώκου και της διαχειρίστριας εταιρίας.

Grand Patelli 4*

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews