PAW PATROL @ THE MALL ATHENS & MEDITERRANEAN COSMOS!

Paw Patrol

Τα Paw Patrol πάνε εμπορικό κέντρο! Στο The Mall Athens στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούμε με τον Marshall, το ενθουσιώδες κουτάβι Δαλματίας της πολυαγαπημένης ομάδας ατρόμητων κουταβιών PΑW Patrol και να απολαύσουμε στις κινηματογραφικές οθόνες τις νέες περιπέτειες των Υπερκουταβιών στο "Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία".

Paw Patrol

Ειδικότερα, στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου η μασκότ Marshall θα βρίσκεται έξω από τα Village Cinemas στο The Mall Athens (Σάββατο 14/10 11.30-15.30 και Κυριακή 15/10 12.00-16.00) και το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου θα είναι από τις 12.00 έως τις 16.00 στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη για να φωτογραφηθεί και να καλωσορίσει μικρούς και μεγάλους στις προβολές της νέας διασκεδαστικές περιπέτειας.

Paw Patrol

Επιπλέον, ο επίσημος πύργος του PAW Patrol θα βρίσκεται σε διαμορφωμένο χώρο στο The Mall Athens από τις 13 Οκτωβρίου και για 10 μέρες, για να υποδεχθεί όλους τους μικρούς φίλους που λατρεύουν τα τρισχαριτωμένα κουτάβια.

Paw Patrol

Tα κουτάβια του Paw Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνονται σε Υπερκουτάβια και ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους από 19 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους όλης της χώρας!

Paw Patrol

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews