Η Nespresso Professional τιμά την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο

Nespresso Professional

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Καφέ την 1 η Οκτωβρίου, η Nespresso Professional ανανεώνει την ακλόνητη δέσμευσή της να ανακαλύπτει τις πλουσιότερες γεύσεις του πιο αγαπημένου ροφήματος. Με το φετινό μήνυμα, "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ", υπογραμμίζεται η επείγουσα ανάγκη προστασίας των σπάνιων ποικιλιών από τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Η Nespresso Professional βρίσκεται στην πρώτη γραμμή δράσης από το 2003 και σε στενή συνεργασία με την Rainforest Alliance, μέσω του AAA Sustainable Quality™ Program, έχει στηρίξει περισσότερους από 150.000 παραγωγούς, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα καφέ με βιώσιμες μεθόδους.

Nespresso Professional

Παράλληλα, στην αναζήτησή της για την τέλεια γεύση, η Nespresso Professional επεκτείνει τους ορίζοντές της εξερευνώντας θησαυρούς καφέ από όλο τον κόσμο. Από τους βιολογικούς κόκκους του Περού μέχρι την πλούσια κληρονομιά της Κολομβίας, τις καταπράσινες φυτείες του Κονγκό, τις χαρακτηριστικές γεύσεις της Ινδίας, τον διάσημο καφέ της Γουατεμάλας και τα χαρμάνια της Βραζιλίας που ζεσταίνουν την ψυχή, η Nespresso Professional μένει πιστή στην αποστολή της, ενώ παράλληλα στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες.

Nespresso Professional

Επιπλέον, για τους πιο απαιτητικούς, παρουσιάζει premium επιλογές όπως τo Nepal Lamjung, μία έντονη γεύση με νότες φρυγανισμένου ψωμιού και απαλή βελούδινη υφή, και τον Galapagos με γλυκές νότες από δημητριακά και μπισκότο.

Nespresso Professional

Αυτή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, ας αναλογιστούμε την απάντηση σε μια απλή ερώτηση: "Πόσο μακριά θα φτάναμε για να φροντίσουμε αυτό που αγαπάμε;" Για τη Nespresso Professional όμως, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: στα πέρατα της Γης, για να προστατεύσει τον καλύτερο καφέ του κόσμου, σήμερα, αύριο και για τις επόμενες γενιές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews