Νέα κλήρωση 12/12: Logitech desktops

Κερδίστε 5 σετ πληκτρολογίων και mouse Limited Edition

Τα πληκτρολόγια και τα mouse για άλλους είναι τα... σύνεργα της δουλειάς, για άλλους εργαλεία επικοινωνίας ή έκφρασης, για άλλους διασκέδασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε πολλούς ανθρώπους από... όλες τις παραπάνω κατηγορίες, αρέσει τα περιφερειακά του υπολογιστή τους να ξεχωρίζουν. Η Logitech έχει τόσο στα πληκτρολόγια όσο και στα mouse πολύχρονη κι επιτυχημένη πορεία, ξέρει λοιπόν πώς να τα κάνει και διαφορετικά: σε αυτό το πλαίσιο κυκλοφορεί τις διάφορες Special Edition και Limited Edition περιφερειακών της, όπως αυτά που έχει την ευκαιρία να κερδίσει το κοινό του Αθηνόραμα Digital!

Πρόκειται για το ασύρματο πληκτρολόγιο Κ360 της Colour Collection Limited Edition και το ασύρματο mouse M325 της ίδιας σειράς. Τα χαρακτηρίζει το ίδιο διακοσμητικό σχέδιο, η χρήση του λιλιπούτειου δέκτη Unifying Receiver της Logitech (μπορούν λοιπόν να λειτουργήσουν και τα δύο με έναν), καθώς και η μεγάλη αυτονομία τους με τυπικές μπαταρίες. Είναι, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοσεις που η ελβετική εταιρεία διαθέτει στην εορταστική περίοδο ως ιδανική ιδέα για συνδυασμό-δώρο.

Αυτό το σετ πληκτρολογίου και mouse δίνει την ευκαιρία η Logitech σε 5 τυχερούς φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από τη σχετική κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να τα διεκδικήσουν, είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8/1 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ