Microsoft: νέα mouse, νέα σχέδια

Ασύρματα μοντέλα που έχουν κοσμήσει με το στυλ τους κορυφαίοι designers

Δεν χρειάζονται φυσικά ιδιαίτερες... συστάσεις τα mouse που η Microsoft κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια: με αυτά κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς, φέρνοντας συχνά στο προσκήνιο νέες τεχνολογίες σχετικές με αυτά ή τάσεις σχετικές με το σχεδιασμό τους. Εντύπωση, ωστόσο, όντως προκαλεί το γεγονός ότι η αμερικανική εταιρεία εμπλουτίζει με γοργούς ρυθμούς τον τελευταίο χρόνο τόσο τα "designer mouse" της, αυτά δηλαδή που κοσμούνται από ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όσο και τις ειδικές εκδόσεις των μοντένων με εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το είχε κάνει πριν από κάποιο καιρό εν όψει Χριστουγέννων και αυτές τις μέρες... ξαναχτυπά, εν όψει Πάσχα, με νέες προτάσεις!

Συγκεκριμένα: η Microsoft εμπλουτίζει τη συλλογή mouse με το όνομα Artist Edition. Υποδέχεται σε αυτήν 4 πρωτότυπα νέα σχέδια, τα οποία αποτυπώνονται στις επιφάνειες των γνωστών μοντέλων Wireless Mobile Mouse 3500 και υπογράφουνται από ισάριθμους διαφορετικούς δημιουργούς. Οι designers αυτοί προέρχονται απ' όλο τον κόσμο και με τα σχέδια αυτά μεταφέρουν την αισθητική του δικού τους αστικού τοπίου και της τοπικής τους κουλτούρας. Πρόκειται για τους Kenzo Minami, Stina Persson, Tchmo και Sally Zou, αναγνωρισμένους και διάσημους στο χώρο τους για το ιδιαίτερο στυλ και τη χαρακτηριστική τους δουλειά τα τελευταία χρόνια.

Τα νέα αυτά mouse της σειράς Artist Series είναι συλλεκτικά: θα διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων τους. Παράλληλα με αυτά, δε, κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση λευκού χρώματος και το Explorer Touch Mouse, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των touch mouse της Microsoft. Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει εξελιγμένη έκδοση της γνωστής ειδικής λωρίδας αφής, η οποία προσφέρει άνετη οριζόντια και κάθετη μετακίνηση στα περιεχόμενα των παραθύρων οποιασδήποτε εφαρμογής σε περιβάλλον Windows. Τόσα σχέδια, τόσες διαφορετικές επιλογές: για Πασχαλινό δώρο, σίγουρα... κάτι για τον καθένα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ