Κλήρωση 16/6/2011: ο νικητής

Ποιός ή ποιά κέρδισε το απίθανο Acer Iconia Tab A500;

Ακόμη μία κλήρωση του Αθηνόραμα Digital φτάνει στο τέλος της και, αυτή τη φορά, είμαστε... ευτυχείς και στενοχωρημένοι ταυτόχρονα. Eυτυχείς γιατί στη συγκεκριμένη κλήρωση - που διοργανώσαμε στο πλαίσιο της Tablet Week με τη συνεργασία της αλυσίδας καταστημάτων Multirama - ο τυχερός ή τυχερή θα λάβει ένα δώρο αληθινά εκπληκτικό. Στενοχωρημένοι γιατί ο νικητής ή νικήτρια μπορούσε δυστυχώς να είναι μόνο ένας ή μία, παρά την πολύ μεγάλη συμμετοχή που είχαμε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, λοιπόν, ο τυχερός που κερδίζει το Acer Iconia Tab A500 είναι o...

Ανδρέας Αλεξόπουλος

...o οποίoς θα λάβει το καλύτερο tablet με Android της αγοράς αυτή τη στιγμή, προσφορά της αλυσίδας καταστημάτων Multirama. Ελπίζουμε να το χαρεί κι εκείνος όσο το χαρήκαμε κι εμείς χρησιμοποιώντας το για τη σχετική παρουσίαση!

Όπως πάντοτε τα συγχαρητήριά μας στo νικητή, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στην κλήρωση. Επειδή, πάντως, λάβαμε μερικά e-mail παραπόνων για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κλήρωση έλαβε χώρα μόνο μέσω Facebook, από δω και στο εξής οι μελλοντικές θα λαμβάνουν χώρα και μέσα από το Web site του Αθηνόραμα Digital, όπως παλαιότερα, με απλή αποστολή ονοματεπωνύμου και mail. Υποσημείωση, δε, για τις επόμενες κληρώσεις: στη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook πρέπει να είναι κανείς μέλος ("να κάνει like" στην ίδια τη σελίδα δηλαδή) για να συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Δεν λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις φίλοι και φίλες κάνοντας απλώς σχόλια ή like σε άλλα σημεία της σελίδας.

Για τους φίλους και τις φίλες που δεν κέρδισαν στη συγκεκριμένη κλήρωση, έχουμε προγραμματίσει ήδη τις δύο επόμενες για αύριο, Παρασκευή 17/6, με δώρο ένα Playstation Portable και ένα PlayStation3 αντίστοιχα, προσφορά της Sony Hellas. Μείνετε συντονισμένοι και συντονισμένες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ