Xbox Live: έξι Games with Gold τον Απρίλη

Τα διπλάσια δωρεάν απ' ότι συνήθως, ανάμεσά τους κάποια πολύ ενδιαφέροντα

Οποιοσδήποτε έχει παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια τη σύγκρουση ανάμεσα στις Sony και Microsoft για την πρωτοκαθεδρία στην οικιακή ηλεκτρονική διασκέδαση, γνωρίζει πως συγκεκριμένα προνόμια που απολαμβάνουν τώρα οι συνδρομητές Xbox Live Gold της δεύτερης δεν θα τα είχαν διαθέσιμα αν δεν υπήρχε το PlayStation Plus της πρώτης για να φέρει τον απαραίτητο, σκληρό ανταγωνισμό. Και με αυτό ως δεδομένο, ωστόσο, είναι πάντοτε θετικό να διαπιστώνουμε πως οι Αμερικανοί επιδιώκουν να "κάνουν την υπέρβαση" όλο και πιο συχνά, ώστε να προσφέρουν περισσότερα πράγματα στο μεγάλο, πιστό κοινό των Xbox όταν παρουσιάζονται σχετικές ευκαιρίες. Και, όπως φαίνεται, το Πάσχα - το οποίο αξιοποιεί με εκπτώσεις στο PlayStation Store και η Sony - είναι ακριβώς μία τέτοια ευκαιρία, αφού η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει τον Απρίλιο στους συνδρομητές Xbox Live Gold τα... διπλάσια games απ' ότι το πρόγραμμα Games with Gold "προβλέπει" κανονικά!

Πράγματι: η αμερικανική εταιρεία προσφέρει τον επόμενο μήνα όχι τρία πλήρη games δωρεάν (ένα για Xbox One και δύο για Xbox 360) όπως συνήθως, αλλά... έξι (δύο για το νέο της σύστημα και τέσσερα για το προηγούμενο). Το ένα για Xbox One είναι ολοκαίνουργιο, ονομάζεται Pool Nation FX και κυκλοφορεί την 1η Απριλίου - αλλά οι κάτοχοι του XO που διαθέτουν συνδρομή Gold θα το λάβουν χωρίς κανένα κόστος. Το άλλο για το Xbox One είναι το πανέμορφο, "ζωγραφισμένο στο χέρι" Child of Light της Ubisoft: ένα action RPG εμνευσμένο από κλασικά παραμύθια, ξεχωριστό στο είδος του. Και τα δύο είναι σαφώς αξιόλογες προσθήκες στη συλλογή τίτλων κάθε κατόχου Xbox One και ποιοτικά "ανεβάζουν τον πήχυ" των Games with Gold ευδιάκριτα υψηλότερα απ' όπου αυτός κινείται αναλογικά με το PS Plus.

Οι κάτοχοι Xbox 360, δε, έχουν να προσβλέπουν στην δωρεάν λήψη των Gears of War: Judgment, Terraria, Assassin’s Creed IV Black Flag και Army of Two: The Devil’s Cartel. Τα δύο πρώτα μπορούν να τα αποκτήσουν έως τις 15/4, ενώ τα δύο επόμενα από τις 16/4 έως το τέλος του Απρίλη - σε αντίθεση με τους δύο τίτλους του Xbox One, τους οποίους οι κάτοχοι του τελευταίου μπορούν να αποκτήσουν οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον μήνα αυτόν. Οι gamers που έχουν, φυσικά, και τα δύο συστήματα της Microsoft θα είναι έτσι σε θέση να απολαύσουν πάρα, πάρα πολλές ώρες παιχνιδιού στην περίοδο του Πάσχα (και όχι μόνο). Εννοείται πως προσβλέπουμε σε πιο πολλές τέτοιες πρωτοβουλίες εκ μέρους της αμερικανικής εταιρείας στο μέλλον - έτσι ώστε όχι μόνο να λαμβάνουμε περισσότερα δωρεάν games αλλά να έχει και η Sony το κίνητρο να τοποθετήσει τον δικό της πήχυ, ακόμη ψηλότερα... για ακόμη περισσότερα δωρεάν games για όλους μας!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ