Τα God of War σε... όργιο εκπτώσεων!

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του Ascension, ειδική τιμή και τα μέλη PS Plus

Όταν μία σειρά βιβλίων, ταινιών ή video games έχει... μεγάλη και ένδοξη ιστορία, λίγα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν τόσο ευεργετικά για την προώθηση του "νέου μέλους της οικογένειας" όσο οι προσφορές στα ήδη υπάρχοντα μέλη. Η Sony το γνωρίζει και αυτό ακριβώς κάνει αυτές τις μέρες με τη σειρά των God of War: το ολοκαίνουργιο με τον υπότιτλο "Ascension" θα βρίσκεται στα καταστήματα την ερχόμενη Τετάρτη - και θα το καλύψουμε δεόντως με αφιερωμένη Αθηνόραμα Digital Week πέραν των αυτονόητων - στο μεσοδιάστημα ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε όλους να... διαπιστώσουν προς τί ο ενθουσιασμός στην κοινότητα των φίλων του PlayStation.

Έως την ερχόμενη Τετάρτη, λοιπόν, η Sony κάνει μεγάλες εκπτώσεις στην τιμή πώλησης όλων των παρελθόντων God of War μέσα από το PlayStation Store. Οι τίτλοι που προσφέρονται σε χαμηλότερη τιμή και οι σχετικές εκπτώσεις είναι οι παρακάτω:

God of War Collection: €29.99 -> €14.99
God of War Collection Volume II: €29.99 -> €14.99
God of War HD: €17.99 -> €8.99
God of War II HD: €17.99 -> €8.99
God of War Chains of Olympus: €17.99 -> €8.99
God of War Chains of Olympus (PSP): €7.99 -> €3.99
God of War Ghost of Sparta: €17.99 -> €8.99
God of War Ghost of Sparta (PSP): €7.99 -> €3.99

Παρόμοιες σημαντικές εκπτώσεις έχουν και άλλα extras σχετικά με τα God of War, πέρα από τα games αυτά καθ' αυτά δηλαδή, όπως π.χ. τα God of War Level Kits για το LittleBigPlanet των PS3 και PS Vita ή το God of War Trilogy Soundtrack. Σημειώνεται πως τα μέλη της υπηρεσίας PlayStation Plus έχουν σε όλα τα παραπάνω περαιτέρω έκπτωση της τάξης του 10%... αφού έχουν γίνει ήδη οι προαναφερθείσες εκπτώσεις στην αρχική τιμή. E, μην λέτε πως δεν σας τα λέγαμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ