Super Street Fighter IV, αναβάθμιση Δικτυακή

Για την έκδοση των PS3 και Xbox 360, αναμένουμε ημερομηνία και τιμή

Επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά τη φήμη του Web ως μέσου ενημέρωσης με... ειδίκευση στις διαρροές, άγνωστος δημοσίευσε χθες promo video της Capcom, στο οποίο επιβεβαιώνεται η πρόθεσή της να διαθέσει τελικά ως extra περιεχόμενο (DLC) για αγορά απευθείας από το Internet - και όχι ως νέα έκδοση - το σύνολο των αλλαγών, προσθηκών και βελτιώσεων που έχει δεχθεί το Super Street Fighter IV στην έκδοσή του για τα coin-op της Ιαπωνίας. Η SSFIV Arcade Edition, λοιπόν, θα γίνει διαθέσιμη για τα PlayStation3 και Xbox 360 κάποια στιγμή ως το καλοκαίρι, με αντίτιμο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Αυτά είναι και τα... μόνα δύο στοιχεία που περιμένουμε πλέον να μάθουμε στην εκδήλωση Captivate της Capcom την επόμενη εβδομάδα σχετικά με το SSFIV AE, μαζί με το αν η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει απευθείας έκδοση του για PC ή όχι.

H Arcade Edition θα προσφέρει στους κατόχους του Super Street Fighter IV για PS3 ή Xbox 360 τέσσερις νέους ή τροποποιημένους χαρακτήρες: τους Yun, Yang, Evil Ryu και Oni. Θα κάνει στην υπάρχουσα έκδοση του SSFIV όλες τις ρυθμίσεις και μικροαλλαγές στις δυνατότητες των χαρακτήρων που καθιστούν την έκδοση των coin-op περισσότερο "ισορροπημένη", θα προσθέσει περισσότερες επιλογές στο Replay Channel (που προσφέρει την ευκαιρία θέασης... επικών ματς ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες του SSFIV) και θα επεκτείνει την υποστήριξη extra παρουσιαστικών για κάθε χαρακτήρα πέρα από τη σημερινή των 4 διαφορετικών. Την Δικτυακή αναβάθμιση του SSFIV θα συνοδεύσει νέο σετ από Trophies και το PS3 και Achievements για το Xbox 360. Υπάρχουν κάποια ακόμη στοιχεία, τα παραπάνω ωστόσο είναι τα σημαντικότερα.

Η κοινότητα του Street Fighter δηλώνει ήδη ικανοποιημένη με την επιλογή της Capcom, καθώς δεν ήταν... πολύ μακριά η πιθανότητα, με 2-3 νέους χαρακτήρες ακόμη και 1-2 ακόμη επιλογές παιχνιδιού, να κυκλοφορούσε η ιαπωνική εταιρεία καινούργια έκδοση σε μορφή οπτικού δίσκου (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τιμή του). Τώρα, θεωρητικά πάντα, το SSFIV AE σε μορφή DLC δεν θα πρέπει να ξεπεράσει σε κόστος τα €14.99 - ή το ανώτερο τα €19.99 - στο PlayStation Store και στο Xbox Live Marketplace. Αν επιβεβαιωθεί και η έκδοση για προσωπικούς υπολογιστές, το Super Street Fighter IV θα δεχθεί μία σαφώς ευπρόσδεκτη, ανανεωτική "ένεση" που θα το κρατήσει στο προσκήνιο μέχρι να κυκλοφορήσει το Street Fighter X Tekken ή να ανακοινωθεί ενδεχομένως νέο Street Fighter για το 2012. Όπως πάντα, ίδωμεν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ