Street Fighter V Arcade Edition κι επίσημα

Η Capcom ακολουθεί γνώριμη προσέγγιση, ελπίζει σε μικρή... επανεκκίνηση του τίτλου

Αφού... είδε κι αποείδε με τις σχετικές διαρροές πληροφοριών από ηλεκτρονικά καταστήματα στο Web - όταν το Amazon φτιάχνει σελίδα για το προϊόν σου είναι πια μάλλον μάταιο να το κρατάς μυστικό - η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα το Street Fighter V Arcade Edition. Πρόκειται ουσιαστικά για μία... ανακεφαλαίωση της μέχρι τώρα πορείας του διάσημου τίτλου μάχης σώμα με σώμα για PS4/PC, εμπλουτισμένη όμως με αρκετά νέα στοιχεία ώστε να σηματοδοτεί σημαντικό σταθμό για την μελλοντική εξέλιξή του. Αν μη τί άλλο, δε, ώστε παράλληλα να απαντά σε ένα συγκεκριμένο... μέγα παράπονο των παικτών που ακολουθούν τα Street Fighter επί πολλά χρόνια: ναι, το ομώνυμο Arcade Mode προφανώς!

To Street Fighter V Arcade Edition θα προσφέρει όντως την επιλογή παιχνιδιού που εξομοιώνει την τυπική των... "ουφάδικων", δηλαδή την σειρά από μάχες με προοδευτικά όλο και ισχυρότερους αντιπάλους - αλλά και τα "διαλείμματα" ανάμεσα σε κάποιες από αυτές με mini games που κάθε φίλος των SF θα αναγνωρίσει από το παρελθόν. Θα ενσωματώνει όμως και μία εντελώς νέα επιλογή παιχνιδιού, την Extra Battle Mode, νέες (δεύτερες κι επιλέξιμες) ειδικές κινήσεις V-Trigger για κάθε χαρακτήρα, μία εικονική γκαλερί με artwork από όλα τα Street Fighter (ας μην ξεχνάμε πως φέτος έχει τα 30χρονα γενέθλιά της η σειρά), καθώς και ανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον χειρισμού και ρυθμίσεων.

Η Capcom, πιστή στην υπόσχεση που είχε δώσει δύο χρόνια πριν, θα προσφέρει το Street Fighter V Arcade Edition και ως δωρεάν αναβάθμιση σε όσους έχουν ήδη την αρχική έκδοση. Είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι συμπεριλαμβάνοντας όλους τους extra χαρακτήρες και το νέο Arcade Mode ελπίζει πως θα προσελκύσει όσους φίλους της σειράς των Street Fighter δεν έχουν μέχρι στιγμής ασχοληθεί με το πιο πρόσφατο, καθώς και ένα ποσοστό του ευρύτερου κοινού των gamers. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου - πάντοτε μόνο για PS4 και PC - στην μειωμένη τιμή των €39.99. Οι εντυπώσεις μας από αυτό, τότε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ