Στο βιβλίο Guiness με το... Xbox Live!

Δικτυακός αγώνας 100 μέτρων, Πασχαλινός

Στην αγορά του gaming ενίοτε φαντάζει δύσκολο να πρωτοτυπήσει κανείς, αυτό ακριβώς όμως κατάφερε η Microsoft διοργανώνοντας ένα παγκόσμιο... αγώνα δρόμου 100 μέτρων μέσα από το Xbox Live! H αμερικανική εταιρεία θα προσφέρει αυτήν την ευκαιρία συμμετοχής, μάλιστα, σε όλους ανεξαιρέτως τους κατόχους Xbox 360 που αξιοποιούν το Kinect, καθώς το πενθήμερο του Πάσχα (από 21/3 έως και 25/3) θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Xbox Live όλοι, είτε καταβάλλουν συνδρομή για την online υπηρεσία της Microsoft είτε όχι. Ο απώτερος σκοπός, δε; Να σημειώσουν όλοι μαζί οι gamers με Xbox 360 παγκόσμιο ρεκόρ ταυτόχρονης Δικτυακής συμμετοχής, άξιο αναφοράς στο... βιβλίο Guiness!

Με λεπτομέρειες, λοιπόν: το Σάββατο, 23 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ η Microsoft καλεί όλους τους κατόχους Xbox 360 με Kinect να συμμετάσχουν μέσω του Kinect Sports στον αγώνα δρόμου 100 μέτρων που προσφέρει ο τίτλος. Για τη συμμετοχή τους όλοι οι gamers που θα δηλώσουν το "παρόν" για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους, θα λάβουν ένα αποκλειστικό εικονικό t-shirt για το Avatar τους. E, υποθέτουμε πως όλο και κάποιο δώρο θα έχει η Microsoft και για τους τρεις πρώτους του δρόμου των 100 μέτρων per se...!

Η συγκεκριμένη κλήση της αμερικανικής εταιρείας για συμμετοχή των gamers μέσω Xbox Live είναι μόνο ένα από τα... gigs και events που έχει σχεδιάσει να φιλοξενήσει η Microsoft κατά το εορταστικό πενθήμερο του Πάσχα. Ακόμη και όσοι κάτοχοι Xbox Live είναι ήδη συνδρομητές του, ωστόσο, θα επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές που θα γίνουν στο Xbox Live Marketplace είτε σε extra περιεχόμενο υπαρχόντων games, είτε games αυτά καθ' αυτά. Περισσότερες λεπτομέρειες, όσο πλησιάζουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ