Steam: καλοκαιρινές προσφορές

Απίθανες εκπτώσεις σε μεμονωμένα PC games και συλλογές - go, go, go!

Τα "παραδοσιακά" PC games μπορεί να έχουν μικρότερο μερίδιο αγοράς από το αντίστοιχο των PS3 και Xbox 360, όμως δεν παύουν να προσφέρουν ποικιλία, ανώτερο τεχνικό τομέα και καλύτερο χειρισμό σε πολλές κατηγορίες τίτλων. Είναι, δε, σαφώς ευκολότερο για πολύ κόσμο να αποκτήσει αμιγώς ψηφιακά τα PC games που τον ενδιαφέρουν (απευθείας μέσω Internet σε μορφή αρχείου και όχι οπτικού δίσκου δηλαδή), ενώ παραδοσιακά προσφέρονται και για... εποχιακές εκπτώσεις περισσότερο συμφέρουσες απ' όσο οι αντίστοιχες προτάσεις σε PS3/Xbox 360. Ακριβώς αυτού του είδους την "περίοδο εκπτώσεων" διανύει αυτές τις μέρες το δημοφιλέστερο ψηφιακό κατάστημα πώλησης PC games, η υπηρεσία Steam της Valve - και οι προσφορές είναι αληθινή... πρόκληση!

Κυριολεκτικά εκατοντάδες games, παλαιότερα και νέα, κάθε είδους, έχουν δεχθεί εκπτώσεις της τάξης του 50%... "και πάνω", με πολλά ΑΑΑ hits να δέχονται μειώσεις ως και 75% κατά περίπτωση. Και αυτό σε μεμονωμένα games. Αν ο παίκτης επιλέξει να αγοράσει κάποιο από τα "πακέτα" της Steam - όπως αυτά που συγκεντρώνουν π.χ. όλους τους τίτλους της Valve, κορυφαίους της Activision ή της id ή της Rockstar ή άλλων γνωστών εταιρειών - οι οικονομίες κλίμακος γίνονται πολύ μεγαλύτερες. Για ο,τιδήποτε ανάμεσα στα 10 και τα... 70 PC games, πολλά εκ των οποίων αληθινά ΑΑΑ επιπέδου, το μέλος της Steam καλείται να πληρώσει όσα θα πλήρωνε για έναν (!) νέο τίτλο: ο,τιδήποτε ανάμεσα στα €34.99-€59.99. Η... εξίσωση που προκύπτει είναι απλή: πάρα, μα πάρα πολλές ώρες ψυχαγωγίας, για λογικότατο κόστος. Που, στις μέρες μας, "μετράει πιο πολύ απ' όλα ίσως.

Η περίοδος εκπτώσεων PC games στην Steam θα διαρκέσει έως και τις 22 Ιουλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η κοινότητα της υπηρεσίας ψηφίζει τον επόμενο ΑΑΑ τίτλο που θα δεχθεί μεγάλη έκπτωση (ανάμεσα στο 60%-75%) τρεις φορές καθημερινά. Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική σελίδα της υπηρεσίας, φυσικά. Κλικ, κλικ, κλικ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ