Start the Party

Υπόθεση... οικογενειακή!

Τα γραφικά, που παράγει το PS3 και συνδυάζει σε πραγματικό χρόνο με την κινούμενη εικόνα του παίκτη, είναι τεχνοτροπίας... κινουμένου σχεδίου και πολύ όμορφα, ενώ τα ηχητικά εφέ συνοδεύουν τη δράση ταιριαστά και συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στην όλη ψυχαγωγική εμπειρία. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η φυσικότητα με την οποία συνδέεται κάτι εικονικό με το χέρι του παίκτη και εμπλέκεται στη δράση, χτυπώντας αντικείμενα, απωθώντας ζωάκια από τη μία ή την άλλη πλευρά της πίστας ή... καθαρίζοντας με μία τεράστια βούρτσα το εσωτερικό του στόματος ενός κροκόδειλου (!).

Ο... παρεΐστικος χαρακτήρας του Start the Party διαφαίνεται μέσα από τους διαθέσιμους τρόπους παιχνιδιού: μέχρι και 4 παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε 10 δοκιμασίες με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου. Η αλληλεπίδραση των παικτών με τον τίτλο ξεκινά από τη συμμετοχή τους στα mini-games κι επεκτείνεται στις φωτογραφίες που "τραβά" σε τακτά χρονικά διαστήματα η κάμερα του PS3 και στις οποίες κάθε συμμετέχων μπορεί να βάλει τη δική του... πινελιά. Ενδιαφέρον έχει κι ο μηχανισμός επιβράβευσης των παικτών: ο τίτλος δεν αρκείται απλά στο να προσφέρει 5 ή 10 πόντους στο νικητή. Προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και σ' όσους υπολείπονται στη συνολική βαθμολογία να επανέλθουν δυναμικά ή να κατακτήσουν ακόμη και το προβάδισμα, με δοκιμασίες της λογικής "ο νικητής παίρνει τους πόντους του γύρου".

Με χαρακτήρα που δίνει λιγότερη έμφαση στο ανταγωνιστικό στοιχείο και περισσότερη στην ξέγνοιαστη ψυχαγωγία, το Start the Party είναι ίσως η ιδανική αγορά για παίκτες που βρίσκονται στο πρώτο στάδια επαφής με το Playstation Μove και θέλουν να εξοικειωθούν με αυτό παρέα με φίλους και οικογένεια. Οι ξεκαρδιστικοί χαρακτήρες, τα πολύχρωμα, χιουμοριστικά επίπεδα και οι έξυπνες ιδέες που στηρίζουν όλα τα mini-games της νέας δημιουργίας της Sony συνθέτουν μία πρόταση που εγγυάται όσο λίγες τη διασκέδαση για πολλούς παίκτες. Οικογενειακή υπόθεση... κυριολεκτικά!

Βαθμολογία: 8 αστεράκια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ