Sly Cooper για PS3 και PS Vita, στα ελληνικά

H Sony Hellas συνεχίζει την καλή παράδοση, έπεται συνέχεια

Οποιοσδήποτε φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital παρακολουθεί την ελληνική αγορά για κάποιο καιρό, γνωρίζει πως αυτή στους τομείς της ηλεκτρονικής διασκέδασης και των νέων τεχνολογιών γενικότερα είναι - αντικειμενικά - μικρή. Μικρή σε μέγεθος, μικρή σε περιθώρια επιτυχίας υψηλών πωλήσεων και, εσχάτως, περιορισμένη σε προοπτικές. Είναι προς τιμήν της Sony Computer Entertainment λοιπόν, το γεγονός ότι ναι μεν δεν είμαστε ιδιαίτερα βέβαιοι πως έχει εμπορικό νόημα να εξελληνίζει games για το PlayStation3 και πλέον το PlayStation Vita, αλλά η εταιρεία το κάνει ούτως ή άλλως. Το σχετικό κόστος μπορεί ενίοτε να μην ισορροπείται γι' αυτήν, η στήριξη της ελληνικής αγοράς ωστόσο παραμένει για μας σημαντική.

Αυτή τη στήριξη η Sony την επιδεικνύει και πάλι σε λίγο καιρό, με την κυκλοφορία του Sly Cooper: Thieves in Time για το PS3 και το PS Vita. Όπως και το Gran Turismo 5, το Buzz, το Book of Spells και το Μάρτιο το God of War: Ascension, έτσι και το νέο μέλος της οικογένειας των Sly είναι πλήρως εξελληνισμένο, με άλλα λόγια τόσο όσον αφορά στη γλώσσα των μενού, των επιλογών κλπ., όσο και στην απόδοση των διαλόγων των χαρακτήρων. Το Sly Cooper: Thieves in Time ανήκει στους τίτλους εκείνους των δύο PlayStation που προσφέρουν συνεργασία ανάμεσα στις δύο εκδόσεις - συμπεριλαμβανόμενης και της λειτουργίας CrossSave που επιτρέπει στον παίκτη να "συνεχίζει εκτός σπιτιού" το συγκεκριμένο video game με το PS Vita και να επιστρέφει στο νέο σημείο προόδου του όταν το ξαναπαίζει στο σαλόνι με το PS3.

To Sly Cooper: Thieves in Time κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου αποκλειστικά για το οικιακό και το νέο φορητό φορμά της Sony... και ανυπομονούμε ήδη να ασχοληθούμε ξανά με τον απολαυστικότερο cartoony χαρακτήρα μάς έχει προσφέρει η Sony μέχρι σήμερα. Από το επίσημο trailer μπορεί να πάρει κανείς μία γεύση όσον αφορά στην ποιότητα της μεταγλώττισης που έχει γίνει στο συγκεκριμένο τίτλο και... υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμη!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ