Shadow of the Tomb Raider κι επίσημα

Η επόμενη περιπέτεια της Lara Croft στα καταστήματα μέσα στη χρονιά

Μετά από... ρεσιτάλ διαρροών εκ μέρους της Square Enix - όλα τα σημαντικά στοιχεία της "αποκάλυψης" του νέου της τίτλου είχαν διαρρεύσει από χθες, από σήμερα το πρωί ακόμη και το σχετικό video - έχουμε επιτέλους και την επίσημη πια διάθεση όλων των πρώτων πληροφοριών σχετικά με την νέα περιπέτεια της Lara Croft. Πρόκειται για το, όπως γνωρίζαμε ήδη από πέρυσι, Shadow of the Tomb Raider, το οποίο "ολοκληρώνει την τριλογία της προέλευσης" (origin story) της διάσημης Βρετανίδας τυχοδιώκτριας όπως αυτή είχε ξεκινήσει το 2013 με το "Tomb Raider" και είχε συνεχιστεί το 2015 με το "Rise of the Tomb Raider".

Τίποτε συγκεκριμένο δεν έχει γίνει γνωστό για το σενάριο της καινούργιας αυτής περιπέτειας, φυσικά, πέρα από την φημολογία για την εξέλιξή της τουλάχιστον εν μέρει στο Μεξικό ή την Νότια Αμερική - κάτι που δείχνει να επιβεβαιώνεται και από το σχετικό teaser trailer πάντως, αν κρίνει κανείς από τις σκηνές της ζούγκλας και τον ναό των Αζτέκων ή Μάγιας που απεικονίζονται σε αυτό. Ο τίτλος ωστόσο θα κυκλοφορήσει επιβεβαιωμένα στις 14 Σεπτεμβρίου - ώστε να αποφύγει και αυτός τον... "οδοστρωτήρα" του Red Dead Redemption 2 - για PS4/PS4 Pro, Xbox One S/X και προσωπικούς υπολογιστές μέσω Steam.

Υποθέτουμε πως η Square Enix επεδίωξε να κάνει την αποκάλυψη του Shadow of the Tomb Raider αυτές τις ημέρες λόγω της προβολής της ταινίας Tomb Raider - με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander - στα σινεμά, όμως αφενός το φιλμ έχει μέχρι στιγμής εισπράξει χλιαρές κριτικές, αφετέρου οι διαρροές δεν επέτρεψαν στην παραγωγή να κάνει την... "έκρηξη" που μια ανακοίνωση "από το πουθενά" ίσως σημείωνε. Πολύ περισσότερα, πάντως, για την νέα περιπέτεια της Lara Croft θα μάθουμε επίσημα από την εταιρεία στις 27 Απριλίου, ενώ είναι πια πρακτικά βέβαιο πως ο τίτλος θα "δώσει το παρόν" και στην έκθεση της Ε3 2018 τον Ιούνιο στο Los Angeles. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ